Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hrdinovia sitkomu Alf po 25 rokoch: Zmizli zo sveta šoubiznisu!

Herecké obsadenie sitkomu Alf sa za 25 rokov vytratilo z televízneho sveta. Zobraziť galériu (5)
Herecké obsadenie sitkomu Alf sa za 25 rokov vytratilo z televízneho sveta. (Zdroj: alftv.com)

LOS ANGELES – Akoby sa po nich zľahla zem! Hoci sa úspešný seriál Alf na našich obrazovkách ešte stále vysiela, jeho protagonisti už s televíznym svetom nemajú nič do činenia. Slušne rozbehnutú kariéru pred kamerami väčšina z nich príliš nevyužila. Čo sa s nimi stalo a ako si na nakrúcanie vôbec spomínajú?

Jediný, kto na svet kamier po skončení nakrúcania sitkomu Alf nezanevrel, je jeho najstarší protagonista Max Wright. Predstaviteľ Willieho Tannera, ktorý tento rok oslávi okrúhlu sedemdesiatku, sa blysol aj v ďalších projektoch a na divadelných doskách. V roku 1995 mu lekári diagnostikovali rakovinu lymfatického systému, ktorá zrejme mala vplyv na problémy s návykovými látkami. Max sa z choroby síce dostal, no nevyhol sa zatknutiu za jazdu pod vplyvom alkoholu. Už ako 22-ročný sa oženil a s manželkou splodil dve deti.

Herecké obsadenie sitkomu Alf
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: alftv.com)

Willieho manželku Kate stvárnila Anne Schedeen (64), ktorá sa drobnými úlohami v seriáloch zviditeľnila najmä do obdobia nakrúcania Alfa. Zrejme preto, že tento projekt ju poriadne znechucoval. „Verte mi, na pľaci to nebola žiadna radosť. Bola to technická nočná mora – extrémne dlhé, horúce a únavné. Ak ste mali scénu s Alfom, trvalo to večnosť. Natočiť 30 minút trvalo 20 – 25 hodín,“ posťažovala sa v otvorenom rozhovore pred trinástimi rokmi.

Herecké obsadenie sitkomu Alf
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: alftv.com)

Anne si na nakrúcaní najviac rozumela so svojou seriálovou dcérou Lynn, ktorú si zahrala Andrea Elson (43). Tá svoju kariéru rozbehla ako detská hviezda i modelka v rôznych reklamných spotoch a printových kampaniach. Spolupráca na Alfovi jej, bohužiaľ, priniesla bulímiu. „Keď som začínala, bola som chudučká, no potom sa mi začali zväčšovať prsia aj boky. A to sa mi nepáčilo,“ vysvetlila dôvod vtedajšej snahy schudnúť. Vyliečilo ju až tehotenstvo v roku 1997, pričom už o rok neskôr dala herectvu definitívne zbohom.

Herecké obsadenie sitkomu Alf
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: alftv.com)

Najmladším členom hereckého obsadenia sa stal Ben Hertzberg, ktorý je známejší pod prezývkou Benji Gregory (34). Tomu úloha malého Briana vydláždila cestu k dabingu v kreslených rozprávkach, nakoľko o herectvo nejavil najmenší záujem. Zarobené peniaze mu uľahčili štúdium na univerzite, kde ho najviac oslovila Akadémia umenia. Od dokončenia školy sa však po ňom akoby zľahla zem.

Herecké obsadenie sitkomu Alf
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: alftv.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu