Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vyrástla do krásy a prerazila: Z koho dcéry je dnes obletovaná modelka?

Amber Le Bon zažiarila v novej reklamnej kampani ako stelesnenie ženskosti a elegancie. Zobraziť galériu (8)
Amber Le Bon zažiarila v novej reklamnej kampani ako stelesnenie ženskosti a elegancie. (Zdroj: Karen Millen)

NEW YORK – Vydarila sa! Hoci niektorí potomkovia známych osobností sa šoubiznisu doslova stránia, väčšina využije šancu a presadí sa v brandži. To je aj prípad len 23-ročnej Amber Le Bon, ktorá už brázdi svetové móla a pózuje pre reklamné kampane. Jej otec síce s modelingom veľa spoločného nemá, no matkine hviezdne gény sa nestratili.

Má byť na čo hrdý! Aj keď mu nebolo dopriate splodiť s manželkou syna, vo veľkej miere mu rodičovskú pýchu vynahrádzajú tri dospelé dcéry. Predovšetkým najstaršia z nich menom Amber, ktorá vo svete modelingu prestáva byť neznámym pojmom. Kráča síce v matkiných šľapajách, no jej otec zaručene neľutuje. Reč je o frontmanovi kapely Duran Duran, ktorý sám ešte do starého železa rozhodne nepatrí. Ak by sa však 54-ročný Simon Le Bon objavil v spoločnosti po boku prvorodenej ratolesti, tá by ho bez mihnutia oka zatienila.

Amber sa do širšieho povedomia fanúšikov dostala už v roku 2009, kedy si ju internetoví užívatelia na istom portáli zvoli za najsexi dcéru celebrity. V tom období o ňu začali prejavovať záujem aj najrôznejšie módne značky a dnes sa brunetka teší slušnej popularite. Za sebou má spoluprácu s takými zvučnými menami ako Moschino, River Island či Pantene. Najnovšie získala kontrakt s módnym domom Karen Millen a na výsledných záberoch stelesňuje elegantnú, sofistikovanú dámu.

Plné pery, veľké oči, súmerná tvár a postava manekýnky nebola tým jediným dôvodom, pre ktorý sa Amber blysla v spomínanej kampani. „Hľadáme niekoho sebavedomého so silnou osobnosťou, aby sa stal tvárou našej sezónnej kampane. Zvolili sme si Amber nielen preto, že je krásna, ale tiež veľmi kreatívna a časť svojho času venuje charitatívnej práci,“ prezradil na jej adresu hovorca odevnej značky. Zdá sa teda, že genetická výbava supermodelky Yamine padla na úrodnú pôdu, z čoho sa zaručene teší aj samotný hudobník Simon.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu