Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Exotická modelka sa zaoblila v správnych partiách: Plnšie krivky očarili!

Bar Refaeli zažiarila počas Barcelonského týždňa módy okrúhlejšou figúrou. Zobraziť galériu (11)
Bar Refaeli zažiarila počas Barcelonského týždňa módy okrúhlejšou figúrou. (Zdroj: Sita, Profimedia.sk)

BARCELONA – Je ju za čo chytiť! Hoci Bar Refaeli (27) nikdy nepatrila k vyhladovaným modelkám, jej krivky v plavkách či v spodnej bielizni obdivujú fanúšikovia po celom svete. A ako sa zdá, plavovláska na diéty aj naďalej zvysoka kašle. Tento týždeň predviedla na móle okrúhlejšiu figúru a medzi konkurenciou stelesňovala poriadny kus ženy.

Zreje ako víno? Aj keď Bar Refaeli svet šoubinisu kedysi poznal „len“ ako milenku Leonarda DiCapria, ona tento odrazový mostík využila na maximum. Stále predvádza bikiny luxusných značiek, brázdi móla v módnych metropolách a dokonca uviedla na trh vlastnú kolekciu spodnej bielizne. Jej úchvatná postavička však v posledných dňoch prešla miernou zmenou. Na španielskej pôde sa izraelská kráska predstavila s líniou typu „krv a mlieko“.

Plnšie stehná, oblejšie boky a mocnejšie ramená – s týmito ženskými zbraňami Bar vyrazila do útoku počas práve prebiehajúceho Barcelonského týždňa módy. Na svojich zaoblených krivkách predviedla viacero modelov domácej značky Desigual. Medzi nimi nechýbali krátke šaty bez rukávov, či štýlový nohavicový kostým. Vychytená manekýnka vo všetkom pôsobila nadmieru prirodzene a kolekcii We Love dodala osobitý ženský šarm.

Aj keď expriateľke hollywoodskeho Casanovu nová postava pristane, zrejme ide o veľmi dočasnú zmenu. S blížiacou sa jarou totiž Bar s vysokou pravdepodobnosťou nahodí osvedčené bikiny a rozbehne kolotoč plážových fotení. Už onedlho navyše bude nakrúcať reklamu pre výročné športové podujatie Super Bowl. „Príležitosť účinkovať v reklamnom spote na Super Bowl je vzrušujúca,“ netajila svoje nadšenie. S izraelskými koreňmi a výstavným telom sa tak o prácu báť zaručene nemusí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu