Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Úchvatná premena: Zo strhanej sivej myšky dych berúca diva!

Zničená a unavená Naomi Watts sa v priebehu pár hodín zmenila na žiarivú ozdobu červeného koberca. Zobraziť galériu (11)
Zničená a unavená Naomi Watts sa v priebehu pár hodín zmenila na žiarivú ozdobu červeného koberca. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nemala svoj deň? Naomi Watts (44) patrí k obletovaným herečkám, ktoré sa na červenom koberci radia k oslnivým ozdobám. Potvrdila to aj počas uplynulej noci na slávnostnom odovzdávaní sien SAG. Len pár hodín predtým však pôsobila zničene a zostarnuto, akoby sa už týždne dobre nevyspala.

Mamičkovské povinnosti jej dávajú poriadne zabrať! Častejšie než na pľaci herečku Naomi Watts možno stretnúť v losangelských uliciach, kde sa naplno venuje svojej rodine. V podobnom duchu sa niesol aj uplynulý víkend, kedy blondínka vyrazila na prechádzku so svojimi dvomi synmi Samuelom a Alexandrom. Tvár si síce maskovala slnečnými okuliarmi, no jej hlboké vrásky odrážali patričnú dávku únavy a volali po regenerácii.

Prakticky o niekoľko hodín neskôr sa však herecká hviezda zjavila na predávaní sošiek Screen Actor's Guild Awards a ruka v ruke s manželom Lievom Schreiberom rozdávala úsmevy na všetky strany. Nahodená v luxusnej róbe vychytenej značky Marchesa žiarila spokojnosťou a priťahovala pozornosť fotografov. S nádejou očakávala predovšetkým vyhlásenie výsledkov v kategórii najlepšieho ženského hereckého výkonu v hlavnej úlohe, do ktorej bola nominovaná vďaka snímke The Impossible. Ocenenie jej však nakoniec vyfúkla Jennifer Lawrence, ktorá si ho preberala v roztrhnutých šatách.

Napriek tomu, že Naomi si žije svoju hollywoodsku idylku, aj v jej domácnosti to z času na čas poriadne zaškrípe. „Náš rodinný život je dobrý, Liev je brilantný otec, ale ako každá iná rodina aj my máme problémy a vzťah medzi dvomi úspešnými ľuďmi, ktorí cestujú a sú zanietení tým, čo robia, si vyžaduje úsilie – nemáme ustlané na ružiach,“ vyznala sa herecká diva zo svojich pocitov v nedávnom rozhovore. Rodinný krb je však u nej na prvom mieste a sama by sa nebránila ďalšej ratolesti, pokiaľ by to bolo dievčatko. Uvažovala už aj nad adopciou, zatiaľ si však nie je istá načasovaním.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu