Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Z hollywoodskeho fešáka namakaný Rambo: Ten má ale obrovské svaly!

Mark Wahlberg sa zmenil na vyvinutého svalovca s mohutným telom. Zobraziť galériu (8)
Mark Wahlberg sa zmenil na vyvinutého svalovca s mohutným telom. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Dal si do tela ako nikdy doteraz! Hoci Mark Wahlberg (41) mal odjakživa povesť zvodného akčného hrdinu, kvôli role v najnovšej snímke prepotil nejedno tričko. Výsledkom je mohutná postava, za akú by sa nemusel hanbiť ani legendárny Rambo. Herec sa za pár týždňov zmenil na poriadneho svalovca.

Dostal poriadne zabrať! Aj keď Mark Wahlberg nikdy nepatril k mľandravým hercom, v akčnej komédii Pain and Gain sa blysol v takpovediac životnej forme. Po boku ďalšieho vyvinutého svalnáča prezývaného Skala sa totiž pred kamerou pretŕča s nafúknutým hrudníkom a mocnými pažami. Pohľad na jeho obrovské ramená a bicepsy zrejme mnohým dámam a fanúšikom fitnes vyrazí dych.

Mark si v spomínanom filme strihol rolu Daniela Luga, ktorý je zbláznený do posilňovania, no už má plné zuby svojho obyčajného života. S hereckým kolegom Dwayneom Johnsonom sa preto pustí do riskantnej hry pozostávajúcej z únosov, vydierania a závratných súm peňazí. Príbeh je založený na skutočnej udalosti a diváci si ho budú môcť vychutnať až v apríli. Wahlbergove oceľové svaly v bazéne však zrejme mnohých potešia už teraz.

Aby hollywoodsky Casanova čo najrýchlejšie nadobudol mohutnú stavbu tela, musel podstúpiť ozajstnú tortúru. Tá trvala zhruba dva mesiace a zahŕňala desať jedál denne vrátane šialene intenzívneho tréningu. „Musel som vstávať o druhej v noci, aby som sa najedol, hoci som bol ešte stále plný z porcie o desiatej večer,“ prezradil recept, ako sa mu podarilo pribrať deväť kíl svalovej hmoty. Zaujímavosťou je, že rozpočet filmu nepresiahol 25 miliónov dolárov. S istotou tak možno potvrdiť, že Mark svoje telo netrápil pre peniaze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu