Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Svalnatý fešák z True Blood: Milovník plnších kriviek randí so sexi modelkou!

Joe Manganiello a Bridget Peters Zobraziť galériu (7)
Joe Manganiello a Bridget Peters (Zdroj: www.profimedia.sk)

LOS ANGELES - Americký herec Joe Manganiello (36) má novú lásku. Magazín People priniesol informáciu, podľa ktorej hviezdu seriálu True Blood: Pravá krv (2008) začali vídať v spoločnosti modelky Bridget Peters. Herec a modelka sa spoznali minulý rok na boxerskom zápase v Las Vegas.

Dvojica je odvtedy spolu, pričom Peters robila spoločnosť Manganiellovi na jeho cestách do Atlanty, Švédska a Miami. Ešte v júli minulého roka Manganiello pre magazín People prezradil, aké ženy sa mu páčia. Podľa jeho slov má rád plnšie dámy. "Som veľký chlap. Hollywood je plný herečiek, ktoré sú super štíhle. Niekedy je to až nezdravé. Na ženách sa mi páčia krivky," skonštatoval.

Rodák z amerického Pittsburghu s taliansko-rakúskymi koreňmi sa do povedomia verejnosti dostal úlohou Eugena "Flasha" Thompsona v prvom filme o Spider-Manovi (2002). Odvtedy si zahral v snímkach ako Spider-Man 3 (2007), Ako porodiť a nezblázniť sa (2012) alebo Magic Mike (2012). Bohatšia je však jeho seriálová tvorba. Manganiello sa objavil v seriáloch ako One Tree Hill (2003 - 2012), Kriminálka New York (2004), Dva a pol chlapa (2003), Ako som spoznal vašu mamu (2005) či v spomínanom seriáli True Blood: Pravá krv, pričom za úlohu Alcidea Herveauxa získal Saturn Award.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu