Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Mariah Carey po bleskovej diéte pretŕča ploché brucho: Pozor, nedýcham!

Mariah Carey sa chcela pochváliť plochým bruškom, no najskôr ho musela poriadne stiahnuť. Zobraziť galériu (14)
Mariah Carey sa chcela pochváliť plochým bruškom, no najskôr ho musela poriadne stiahnuť. (Zdroj: Twitter)

SYDNEY – Štíhla ako prútik? Od pôrodu dvojičiek Mariah Carey (42) o sebe vyhlasuje, že sa jej podarilo zhodiť až vyše tridsať kíl z tehotenskej hmotnosti. A hoci ešte počas sviatkov praskala vo švíkoch, dnes sa hrdí bruchom ako doska. Kvôli plážovej fotke pre fanúšikov však musela aspoň na okamih prestať dýchať.

Sviatočné kilogramy sú fuč! O tom sa Mariah Carey snaží presvedčiť svojich priaznivcov prostredníctvom fotografie zverejnenej na mikroblogovacej sieti Twitter. Zatiaľ čo na Vianoce v Aspene jej bujné prednosti a brucho takmer roztrhlo zips na príliš úzkej bunde, speváčka tento týždeň už pózuje ako modelka. Jej idylka z pobrežia má však malý háčik.

Dvojnásobná mamička sa na piesočnatej pláži s rozbúreným morom nechala zvečniť tak, ako ju vidieť málokedy – oblečené mala červené dvojdielne plavky. Ukázať svoje ženské boky v celej kráse sa však neodvážila, a preto si na sebe nechala džínsovú minisukňu. Od pása nadol síce pôsobila ako tínedžerka, no pre výsledný záber pre istotu poriadne stiahla brucho a rozopla si gombík.

Mariah si k protinožcom odskočila kvôli vystúpeniam, ktoré sa však nezaobišli bez komplikácií. Hudobná diva nielenže meškala, no koncert dokonca pre technické problémy prerušila. „Nežiadam mesiac ani hviezdy. Deje sa tu mnoho zvukových problémov. Neviem, či je to mnou alebo vami alebo niečo visí vo vzduchu, ale môžeme to napraviť?“ prihovárala sa speváčka svojim fanúšikom z pódia. Aby sa vyhla prílišnej kritike, na javisko dokonca pozvala aj svoje dve malé ratolesti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu