Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vianoce podľa Kate Middleton: Aké tradície ovládli dom budúcej kráľovnej?

Kate Middleton Zobraziť galériu (18)
Kate Middleton (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Prípravy ju zamestnali na celý december! Kate Middleton (30) oslávi už druhé Vianoce po boku manžela Princa Williama (30), pričom tentoraz ich strávi aj s prvým potomkom na ceste. Manželia budú sviatkovať u rodičov vojvodkyne, kde už roky vládnu zaujímavé tradície. Catherine umeleckého ducha vraj nezaprie.

Vlastnoručná výroba nadovšetko! Tak ako v mnohých domácnostiach po celom svete, aj Middletonovci venovali Vianociam náležitú prípravu. Ako prezradila mladšia sestra vojvodkyne, december sa u nich vždy niesol v znamení špecifických vôní a tvorivosti. Rodina totiž zásadne rozosielala pozdravy, ktoré vopred sama navrhla a vyrobila.

„Keď sme boli deťmi, naše decembrové víkendy sme trávili vyrábaním pohľadníc, zdobením stromčeka, vešaním vencov a pripravovaním koňakového masla či mätových krémov,“ zdôverila sa v istom rozhovore Pippa Middleton. Atmosféru vraj dotvárali tiež typické vianočné pochúťky a vône: „Misky boli naplnené po okraj vlašskými orechmi, čokoládami v pozlátke a kôpky mandarínok sa objavovali po celom dome. Nesmela chýbať charakteristická vôňa borovice, škorice a ťažká prímes vareného vína a vonných guľôčok, ktoré splývali vo sviatočných košíkoch.“

Na podobný scenár sa mladý kráľovský párik môže tešiť aj tento rok. Hoci všetci už patria do sveta dospelých, na staré dobré časy nezabúdajú, práve naopak. „Nezáleží na tom, do akej miery sme si osvojili iné tradície. S príchodom decembra si zvykneme zopakovať naše vlastné rodinné zvyklosti rok čo rok – a to je možno kľúč k čaru Vianoc,“ dodala Pippa. Je však celkom možné, že Catherine tieto sviatky ruky k dielu priloží o niečo menej ako v uplynulých rokoch. Kvôli problémovému tehotenstvo by sa totiž mala predovšetkým šetriť a odpočívať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu