Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Toto má byť dospievajúci syn Jamesa Bonda? Veď vyzerá ako dievča!

Dylan Thomas Brosnan dozrieva so zženštilými črtami - dlhými vlasmi a širokými bokmi. Zobraziť galériu (10)
Dylan Thomas Brosnan dozrieva so zženštilými črtami - dlhými vlasmi a širokými bokmi. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Ťažké obdobie puberty? Hoci legendárneho Agenta 007 delí od šesťdesiatky už len krôčik, duchom vďaka mladému potomstvu stále nestarne. Okrem 11-ročného syna Parisa momentálne vychováva aj jeho o štyri roky staršieho brata. Dylan Thomas Brosnan síce onedlho oslávi už 16. narodeniny, no čoraz viac pripomína dospievajúcu ženu.

Sú celkom rozdielni! Zatiaľ čo najmladšia ratolesť Piercea Brosnana pripomína otcovu roztomilú kópiu, starší Dylan Thomas zrejme prežíva krízu identity. Ako 15-ročný tínedžer si totiž nechal narásť dlhé vlasy. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby štýlom obliekania a postavou nepripomínal utiahnuté dievča.

O Agentovi 007 je známe, že rodina je uňho na prvom mieste. Po vianočných sviatkoch preto neváhal a svojich dvoch synov spolu s matkou zobral na nákupy do kníhkupectva. Zatiaľ čo Paris sa pred fotografmi predvádzal ako šoumen a strúhal rôzne grimasy, Dylan hanblivo hľadel do zeme. Oblečené mal džínsy so strihom „mrkváčov“ a manchestrovú košeľu, ktorá zrejme mala maskovať jeho rozširujúce sa boky. V období dospievania má totiž od mužnej postavy na míle ďaleko. Proporciami aj črtami tváre pôsobí skôr ako tínedžerka.

Pierce Brosnan na nákupoch
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zaujímavosťou je, že Dylan o publicitu vôbec nestojí a so svojím známym otcom sa na verejnosti ukazuje len sporadicky. Na rozdiel od neho sa Paris mediálnemu záujmu nijako nebráni a snaží sa kráčať v otcových šľapajách. Niet sa čo čudovať, že stelesňuje akéhosi Brosnanovho Benjamínka. Pierce má totiž z predchádzajúceho manželstva tri dospelé deti – vlastného syna Seana (29) a adoptovaných potomkov Chrisa (40) a Charlotte (38).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu