Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tak predsa ju dostal! Ktorú krásku ulovil len 14-ročný syn Willa Smitha?

Len 14-ročný Jaden Smith randí s tínedžerkou z reality šou - Kylie Jenner. Zobraziť galériu (6)
Len 14-ročný Jaden Smith randí s tínedžerkou z reality šou - Kylie Jenner. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zdedil gény Casanovu po otcovi? Hoci by mal Jaden Smith zatiaľ drať školské lavice, on sa už v Hollywoode cíti ako doma a pokukuje po dievčatách. Vo svojich ambíciách pritom mieri poriadne vysoko. Syn Willa Smitha sa zapozeral do Kylie Jenner (15), ktorá je známa z reality šou. Neodradil ho ani fakt, že je staršia a o kúsok vyššia.

Tak predsa sú z nich hrdličky! Aj keď má Jaden Smith ešte len 14 rokov, už si stihol rozbehnúť slušnú hereckú kariéru a dokonca si našiel prvú lásku. Je ňou o niekoľko mesiacov staršia Kylie Jenner, ktorá sa zviditeľnila v rodinnej reality šou famílie Kardashian. V rozhovoroch pre médiá síce tínedžeri svorne tvrdili, že sú len priateľmi, paparazzi sa však postarali o záber, ktorý svedčí o opaku. Dvojica si vyrazila na rande do kina, aby si pozrela snímku z dielne Brada Pitta s názvom World War Z.

Aj keď sa Kylie po boku sestry Kendall snažila presadiť v modelingu, so svojou figúrou to zrejme nebude mať také jednoduché. Do kina totiž zvolila ultrakrátke šortky odhaľujúce jej plnšie stehná. Jadenovi, ktorý je vďaka pravidelným tréningom a bojovým umeniam štíhly ako prútik, to však očividne neprekáža.

Dospievajúci párik sa snaží svoju romancu udržať v tajnosti. Pri východe z kinosály sa síce romantická Kylie a jej miláčik držali za ruky, no hneď, ako zbadali fotografov, svoje prepletené prsty rozpojili. K láske sa Jaden nepriznával ani v májovom čísle magazínu Wonderland. „Je jedna z mojich najlepších priateľov a to je fakt skvelé,“ vyjadril sa prominentný synáčik na margo členky rodiny Kardashian, s ktorou trávi väčšinu voľného času. Nechajme sa prekvapiť, dokedy im vzájomné sympatie vydržia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu