Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Top celebritné bábätká: Ešte ani nehovoria a už sú z nich bohaté a slávne ikony!

Deti ktorých prominentov patria medzi najbohatšie a inšpirujú mamičky po celom svete? Zobraziť galériu (23)
Deti ktorých prominentov patria medzi najbohatšie a inšpirujú mamičky po celom svete?

LOS ANGELES – Stačilo im narodiť sa do tej správnej rodiny! Zatiaľ čo väčšina ľudí sa o úspech musí pričiniť vlastnými silami, iní sa narodili so striebornou lyžičkou v ústach. Do tejto kategórie patria predovšetkým obletované deti prominentov, ktoré médiá sledujú na každom kroku. Ktoré celebritné detičky sa stali rozprávkovo bohaté už pri príchode na svet? Mnohé z nich sú od plienok hotovými módnymi ikonami.

 

 

 

Princ George je po
Zobraziť galériu (23)

Medzi najviac sledované deti prominentov zaručene patrí britský následník trónu. Malý princ George má už teraz v rukách majetok obrovskej hodnoty, vďaka čomu sa v budúcnosti o financie obávať rozhodne nemusí. Navyše ho oblieka skúsená mamička Kate Middleton, ktorá sama kraľuje štýlovo oblečeným dámam na domácej pôde. Krásne vecičky, v akých sa blondiačik George zvyčajne objavuje na verejnosti, sú v obchodoch vždy do 24 hodín komplet vypredané.

Tamara Ecclestone krátko po
Zobraziť galériu (23)
 (Zdroj: Instagram)

Život ako v bavlnke sudičky pripísali tiež malinkej Sophii, ktorú priviedla na svet Tamara Ecclestone. Vnučka bossa F1 sa už teraz teší z niekoľkých luxusných kočíkov a všetky jej pomôcky sú poväčšine vykladané kryštálmi z dielne Swarovski.

Beyoncé s dcérou Blue
Zobraziť galériu (23)
Ako skutočná princezná sa zaručene cíti jediná ratolesť najvplyvnejšieho a najbohatšieho páru na svete. Reč nie je o nikom inom ako o malej Blue Ivy, ktorú vychováva úspešná diva Beyoncé a jej manžel Jay-Z. Jedinou starosťou skalných fanúšikov zostávajú vlasy malej čokoládovej parádnice. Tie sú podľa viacerých názorov konštantne neupravené a malá celebrita s nimi vraj vyzerá ako ovca.
Dcérka Kim Kardashian
Zobraziť galériu (23)
 (Zdroj: Instagram)
Spomedzi čokoládových ratolestí nemožno nespomenúť North West, ktorú pred rokom priviedla na svet kyprá hviezda Kim Kardashian. Dievčatko je obklopené diamantmi a niektoré z nich už poctivo nosí v ušiach. Otecko Kanye West jej spolu s podnikavou mamou odkážu naozaj úctyhodné impérium.
David Beckham s dcérou
Zobraziť galériu (23)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Z už trošku odrastených ratolestí sa ako módna ikona musí cítiť Harper Beckham. Dcéru svetoznámeho futbalistu na dôchodku totiž oblieka vyťažená matka a módna dizajnérka v jednom. Victoria nie je fanúšičkou ružovej či veselých detských farieb. Namiesto toho svoje jediné dievčatko v obliekaní premieňa na zmenšenú mladú dámu.
Syn štylistky Rachel Zoe
Zobraziť galériu (23)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Ozajstný lámač ženských sŕdc vyrastá z najstaršieho syna štylistky Rachel Zoe. Aj malý Skyler totiž podlieha matkiným módnym inšpiráciám a prudko štýlovo pôsobí dokonca aj na detskom ihrisku. Pohodlné tepláky by ste na ňom hľadali márne. Namiesto nich mu nikdy nechýba košeľa, trendy džínsy alebo kabátik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu