Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna Harper Beckham rastie ako z vody: Konečne sa šťastne usmieva!

Dvojročná Harper Beckham na kolotoči doslova žiarila šťastím. Zobraziť galériu (15)
Dvojročná Harper Beckham na kolotoči doslova žiarila šťastím. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Mení sa na usmievavé dievčatko! Harper Beckham sa ocitla pod drobnohľadom médií prakticky od okamihu, kedy prvýkrát uvidela svetlo sveta. V prvých mesiacoch sa síce po vzore chladnej matky Victorie vôbec nesmiala, no dnes je všetko celkom inak. Výlet s rodinkou na kolotoči si vychutnávala ako každé šťastné dieťa.

Stále rastie ako z vody! Len čo sa Harper Beckham narodila, najčastejšie si ju ostro sledovaná mama niesla v náručí ako svoj unikátny módny doplnok. Dievčatko však už oslávilo druhé narodeniny a dávno behá po vlastných. Dokonca sa dokáže udržať na koníkovi, ktorý jej súčasťou kolotoča v Disneylande. Pozrite si záber z rodinného výletu Beckhamovcov ako dôkaz.

Malú Harper a jej troch starších bratov rodičia vzali do zábavného parku, aby strávili spoločne niekoľko hodín ako família. Najmladšiu ratolesť bezstarostne posadili na pohyblivého poníka, zatiaľ čo otec David vedľa nej starostlivo zachytával každý okamih svojou zrkadlovkou. Obďaleč pravdepodobne na situáciu dohliadala Victoria, pretože dievčatko na kolotoči naťahovalo rúčku a s úsmevom sa pokúšalo zamávať.

Okamihy, kedy je celý klan pohromade, sú pravdepodobne veľkou vzácnosťou najmä pre módnu ikonu. Tá sa totiž aj v najnovšom interview pre New York Times priznala, že v budúcnosti má po pracovnej stránke veľké plány: „Rozhodne chcem vybudovať impérium. Som veľmi kariérne orientovaná a myslím, že moja osobnosť sa viac hodí do Ameriky. Som pracujúca matka.“ Tieto slová u krajanov síce vyvolali vlnu nevôle a urážok, no fanúšikovia odevnej návrhárky si na podobné vrtochy a sebavedomé prejavy už zrejme dávno zvykli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu