Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Taká mladá a taká tučná: Vypapala sa na hrošiu veľkosť, teraz chudne!

Rebel Wilson sa prebytočné kilá snaží okresať chôdzou. Zobraziť galériu (6)
Rebel Wilson sa prebytočné kilá snaží okresať chôdzou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Konečne sa trochu rozhýbala! Keďže svet zábavného priemyslu uživí rôzne typy postáv, v Hollywoode sa nájdu aj ozajstné extrémy. Jedným z nich je Rebel Wilson (26), ktorá sa zviditeľnila práve vďaka korpulentnej figúre. S macatými stehnami však príliš spokojná nie je.

Chce sa dostať do formy? Rebel Wilson sa počas svojho pôsobenia v šoubiznise vykŕmila na také rozmery, že si z outfitov už ťažkú hlavu vôbec nerobí. Aj vo voľnom čase sa po meste premáva v teplákoch a mikinách, aby čo najviac maskovala tukové vankúše. Tento týždeň sa však konečne vybrala mimo nákupných centier a zamierila do prírody. So športovým imidžom zanechávala dojem, že si chce dať poriadne do tela.

Aj keď má zaoblená blondínka mohutné stehná, na takmer päťkilometrovú prechádzku zvolila obtiahnuté legínsy. Na hlave jej nechýbala šiltovka a veľké slúchadlá, v ruke si niesla fľašu s vodou. Ako však sama v mnohých interview priznala, o drastické chudnutie sa pokúšať ani nemôže. K súčasnému zovňajšku ju viažu podpísané zmluvy – pre seriálový svet je príťažlivá iba ako bacuľka.

Rebel sa už raz stala tvárou programu na zhadzovanie prebytočných kíl a podarilo sa jej schudnúť úctyhodných 15 kilogramov. Vyšších cieľov v chudnutí sa však musela vzdať kvôli úlohe v snímke Pitch Perfect. V nej totiž stvárňuje postavu menom Fat Amy (Tučná Amy) a producentom by sa o poznanie štíhlejšia nepozdávala. Svoju hmotnosť tak herečka od protinožcov vníma ako začarovaný kruh. „Niektoré z mojich snov v kariérnej oblasti sa vyvíjali naozaj dobre – nakrúcanie filmov a televíznych šou. Jediná vec, ktorá ma držala vzadu, je moja veľkosť a to, koľko vážim. Nikto nesníva o tom, že bude tučným človekom,“ vyznala sa zo svojich pocitov v istom interview. Kým teda nezačne odmietať ponuky na vypapané postavy, k zmenám na jej váhe dôjsť ani nemôže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu