Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tučná herečka vyhrabala FOTO z minulosti: Neuveríte, ale teraz vyzerá oveľa lepšie!

Rebel Wilson sa podarilo uspieť vo svete filmu, hoci jej postava nie je vôbec ideálna. Zobraziť galériu (7)
Rebel Wilson sa podarilo uspieť vo svete filmu, hoci jej postava nie je vôbec ideálna. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Skoro sa prepadla pod zem! Austrálčanka Rebel Wilson (35) nebola nikdy považovaná za krásavicu. Aj napriek tomu a značnej nadváhe sa jej však v šoubiznise podarilo preraziť. Najnovšie žiari v komédii Ako byť single a pri tej príležitosti zavítala ako hosť do televíznej šou Setha Meyersa (42). Ten vytiahol herečkinu fotku z archívu, ktorá rozhodne nepatrí k tým najlepším. A kým sa diváci zabávali, blondínka sa cítila maximálne trápne.

Nie všetky musia byť krásne! Očarujúcich a dokonalých herečiek je v Hollywoode plno. Popri nich však vo svete filmu majú svoje miesto aj umelkyne, ktoré sú nejakým spôsobom iné. K nim patrí rodáčka z Austrálie Rebel Wilson. Tá vďaka obéznej postave účinkuje prevažne v komédiách, kde si pokojne vystrelí aj sama zo seba. 

Počas tohto týždňa bola Rebel hosťom v obľúbenej televíznej šou. Spoločne s moderátorom si zaspomínala na svoje herecké začiatky. Seth Meyers pri tej príležitosti vytiahol fotografiu, ktorá Rebel vohnala červeň do líc. V čase, keď vznikla, mala Wilson sladkých osemnásť rokov. Vyzerala však oveľa horšia ako dnes, keď jej tiahne na štyridsiatku. 

Rebel v rozhovore priznala, že počas dospievania to nemala jednoduché. „​Keď som niekomu povedala, že chcem byť herečkou, nikto neveril, že by sa to ozaj mohlo niekedy stať,” poznamenala umelkyňa, ktorú dnes pozná celý svet a má celkom slušnú fanúšikovsku základňu.  

Rebel Wilson v začiatkoch svojej kariéry, keď mala 18 rokov.
Zobraziť galériu (7)
Rebel Wilson v začiatkoch svojej kariéry, keď mala 18 rokov.  (Zdroj: Twitter)

Rebel Wilson dnes, keď je z nej 35-ročná úspešná herečka.
Zobraziť galériu (7)
Rebel Wilson dnes, keď je z nej 35-ročná úspešná herečka.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Rebel WilsonAko byť single
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu