Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Presvitajúce prsia a brutálna mini: Filmové kočky na premiére

Anna Kendrick a Ruby Rose sa predviedli v provokatívnych outfitoch. Zobraziť galériu (12)
Anna Kendrick a Ruby Rose sa predviedli v provokatívnych outfitoch. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vyobliekali sa! Utorkový večer patril slávnostnej premiére hudobného filmu Pitch Perfect 3. Ako to už býva zvykom, na premietaní nechýbali tvorcovia a hlavní protagonisti. Stredobodom pozornosti boli najmä herečky, ktoré si dali na svojom vzhľade ozaj záležať. Chudučká Ruby Rose (31) si obliekla priesvitné šaty bez podprsenky, jej kolegyňa Anna Kendrick (32) stavila na odvážne minišaty. V čom sa predviedli ďalšie krásky?

Barden Bellas je názov a capella formácie, o ktorej hudobný film Pitch Perfect vlastne je. Počin, v ktorom nechýba romantika, humor a dobré spevácke výkony mal premiéru v roku 2012 a od vtedy sa natočili dve pokračovania. "Trojka" má premiéru práve v týchto dňoch.   

Neodmysliteľnou súčasťou filmu je herečka Anna Kendrick. Tá zavítala na slávnostné premietanie v minišatách, ktorých sukňa končila tesne pod zadkom. Sexi prvkom bol aj odhalený chrbát, kvôli ktorému musela brunetka nechať podprsenku doma. 

Anna Kendrick
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Anna Kendrick
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Bez spomínaného kúsku spodnej bielizne zavítala do spoločnosti aj Ruby Rose. Brunetka, ktorá v poslednom období desí chudučkou postavou, pútala pozornosť prítomných hostí vďaka priesvitným šatám.   

Ruby Rose
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

OUTFITY ďalších dám nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Anna KendrickRuby RosePitch Perfect
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu