Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hollywoodska tučibomba žiarila na červenom koberci: Tak dobre ešte nikdy nevyzerala!

Rebel Wilson na červenom koberci doslova žiarila. Zobraziť galériu (7)
Rebel Wilson na červenom koberci doslova žiarila.

NEW YORK - Kilá pre ňu nie sú problém! Austrálska herečka Rebel Wilson (28) je v Holllywoode známa najmä vďaka svojej kyprej postave. Tú využijú filmári vždy, keď potrebujú do svojho počinu obsadiť tučibombu. V súkromí sa však oblá blondínka hravo dokáže zmeniť na labuť.

Dokonalá vizáž, oslňujúci úsmev a vydarený outfit! Koncom týždňa sa v New Yorku konala slávnostná premiéra filmu Noc v múzeu: Tajomstvo hrobky. Pri tejto príležitosti nechýbali na červenom koberci ani hlavné hviezdy tohto počinu. Medzi mužskými kolegami poriadne žiarila kyprá herečka Rebel Wilson. Tá ohúrila všetkých prítomných svojím dokonalým vzhľadom.

Blondínka totiž patrí k ženám, ktoré sa rady parádia aj napriek tomu, že majú kilá navyše. Do spoločnosti prišla dokonale nalíčená, učesaná a v čiernych šatách maskujúcich nedostatky. Čerešničkou jej outfitu bol žiarivý úsmev, ktorý Rebel rozdávala na všetky strany.

No hoci austrálska umelkyňa pôsobí navonok vyrovnaným dojmom, v rozhovoroch sa netají tým, že ju občas potrápia komplexy. „Nikto nesníva o tom, že bude tučným človekom. Moja veľkosť a to, koľko vážim, mi nedovoľujú dostať sa viac do popredia,” poznamenala blondínka. Ale aj napriek svojej nadváhe je v Hollywoode mimoriadne obľúbená. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu