Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Holandská sexica dozrela: V 17-ich ako anjel, dnes zvádza hore bez!

Doutzen Kroes ako pôvabná sedemnástka a zvodná cica hore bez. Zobraziť galériu (18)
Doutzen Kroes ako pôvabná sedemnástka a zvodná cica hore bez. (Zdroj: Twitter)

NEW YORK – Modeling má zakódovaný v génoch! Hoci Doutzen Kroes (27) hviezdila v množstve reklamných kampaní, v súčasnosti ju svet módy pozná ako anjelika popredného výrobcu spodnej bielizne. Predpoklady na mólo a fotenie však nezaprela už ako tínedžerka. K anjelskej tvári za uplynulé desaťročie pribudli „len“ hriešne sexi krivky.

Má byť na čo hrdá! Napriek pomerne mladému veku Doutzen Kroes patrí medzi hŕstku najznámejších modeliek z krajiny tulipánov a veterných mlynov. Jej závideniahodná postava naposledy uchvátila počas výročnej prehliadky v sexi súpravičkách. Ani o ďalšie lukratívne zákazky pritom holandská kráska núdzu rozhodne nemá. Najnovšie sa vyzliekla pre stránky britskej módnej biblie Vogue a treba uznať, že sa je opäť na čo pozerať.

Doutzen si pred objektívom zapózovala v malebnom prostredí akoby nedotknutej pláže. Ako outfit zvolila viacero modelov plaviek, medzi ktorými dominovali monokiny, no odvážila sa aj na zábery bez vrchného dielu. Drobné prsia však neodhalila úplne – sčasti jej ich prekrývajú dlhé lokne alebo veľký kus látky.

O niektoré fotografie sa plavovláska podelila aj s fanúšikmi na sociálnej sieti. „Snažím sa byť morskou pannou,“ okomentovala obrázok, na ktorom v ligotavých nohaviciach oddychuje na veľkom kameni hore bez. Pred pár dňami však zverejnila tiež záber spred desiatich rokov, kedy svoju hviezdnu kariéru ešte len rozbiehala. Už vtedy sa však pýšila anjelskými črtami tváre, ktoré jej zostali do dnešných čias.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu