Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nádherná modelka poprela všetky mýty: Pozrite na jej telo dva mesiace po pôrode!

Doutzen Kroes sa len dva mesiace po pôrode ukázala v bikinách po boku manžela a synčeka. Zobraziť galériu (10)
Doutzen Kroes sa len dva mesiace po pôrode ukázala v bikinách po boku manžela a synčeka. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Všetky prebytočné centimetre sú fuč! Zatiaľ čo jej kolegyne dlhé mesiace bojujú s popôrodným bruškom a ďalšími faldíkmi, Doutzen Kroes (29) je už opäť v najlepšej forme. Odkedy priviedla na svet druhú ratolesť, uplynulo len desať týždňov. Na jej postavičke ako lusk by ste však nenašli ani gram tuku navyše.

Ako to len robí? Keďže Doutzen Kroes pôsobí ako jeden z anjelikov vychyteného výrobcu bielizne, skvelá figúra je pre ňu mimoriadne dôležitá. Na prvom mieste však zostáva rodina, ktorú manekýnka nedávno rozšírila o roztomilú dcérku Myllenu Mae. Dvojnásobná mamička s ňou trávi každú voľnú chvíľu, no nezabúda ani sama na seba. Na dovolenke s manželom a deťmi totiž v bikinách vyzerá tak, akoby ani nerodila.

Zatiaľ čo iné hviezdy by krátko po pôrode za teplom nikdy nevyrazili, Doutzen sa už hrdo predvádza v skromných kúskoch plážovej módy. Napriek mnohým mýtom, ktoré medzi mamičkami kolujú, sa totiž pýši štíhlymi nohami a bruško má ploché a pevné ako doska. Dokazuje to spoločná fotografia, na ktorej si holandská kráska vychutnáva slnečné lúče pri bazéne so zákonnou polovičkou a trojročným synčekom.

Aj keď sa Doutzen vo svojom povolaní skutočne našla, najviac ju i tak napĺňa práve rozrastajúca sa rodina. „Tak veľmi som chcela dievčatko, že som si to nechala potvrdiť až dvomi rôznymi doktormi. Moji agenti už žartujú, že jej dajú kontrakt,“ prezradila úspešná modelka v nedávnom rozhovore. A ako sa jej podarilo dostať do formy v rekordnom čase? „Nerada sa stresujem kvôli svojmu telu. Obrátila som sa na sestru, ktorá je odborníčka na výživu, aby mi pomohla schudnúť,“ netajila Doutzen. Zdá sa teda, že mať blízkych so správnymi vedomosťami, sa naozaj vypláca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu