Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najsexi mama v bikinách: Telo plážovej bohyne a na rukách roztomilý syn!

Doutzen Kroes v bikinách Zobraziť galériu (13)
Doutzen Kroes v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Medzi prominentnými mamičkami nemá konkurenciu! Hoci štíhla figúra je u modeliek samozrejmosťou, Doutzen Kroes (28) pri formovní svojich kriviek zašla ešte ďalej. K striedmosti na tanieri pripojila drinu v posilňovni a vypracovaným telom v bikinách vyráža dych. Pri pohľade na jej dokonalé bruško ťažko uveriť, že už stihla priviesť na svet krásneho syna.

Pri rozdávaní sexepílu stála v prvom rade! Aj keď pre Doutzen Kroes sú plavky takpovediac druhou uniformou, ohúriť v nich dokáže nielen na móle, ale aj v súkromí. Anjelik známeho výrobcu spodnej bielizne potvrdil svoju top formu na práve prebiehajúcej dovolenke na vyhriatej Floride. Holandská krásavica očarila na miamskej pláži a pri hotelových bazénoch s postavičkou, za ktorou sa otáčali všetky hlavy.

Doutzen vyrazila za oddychom v navlas rovnakom termíne ako minulý rok. Tentoraz však nezvolila bikiny neónových farieb, ale skôr v orientálnom štýle s volánikmi a uväzovaním na šnúrky. Tou najkrajšou ozdobou jej boli dlhé štíhle nohy, bruško s viditeľnými „tehličkami“ a v neposlednom rade vlastný syn Phyllon Joy Gorré, ktorého porodila pred dvomi rokmi.

Obletovaná manekýnka neponechala nič na náhodou a svojej ratolesti navliekla nafukovacie rukávniky na plávanie. Otec rodiny Sunnery James ich pri bazénovom šantení nesprevádzal, pretože mal ako DJ pracovné povinnosti. Doutzen sa však tak ako po iné dni na tanieri krotila. „Vždy jem s mierou. Ak si objednám hranolčeky, dám si k nim šalát a podelím sa o ne s priateľmi,“ prezradila recept na štíhlu líniu ešte pred rokom. A z rodinnej fotky, o ktorú sa podelila na Twitteri, možno jednoznačne usúdiť, že sa tejto zásady drží doteraz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu