Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Obrovský prešľap Demi Moore: Rozkročila nohy, vykukli biele gaťky!

Demi Moore pod čiernymi šatami nosí biele nohavičky. Zobraziť galériu (9)
Demi Moore pod čiernymi šatami nosí biele nohavičky. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vpustila fotografov pod sukňu! Hoci sa Demi Moore (50) pohybuje v šoubiznise už celé desaťročia, odhaleniu spodnej bielizne pri nastupovaní do auta sa tento týždeň nevyhla. Trapas bol o to pikantnejší, že spod čiernych šiat vykukli kontrastné nohavičky v bielej farbe.

Snehobiele gaťky sa jej stávajú osudnými! Zadok Demi Moore v bielej bielizni už raz obletel svet, keď pikantnú fotku zo súkromia zverejnil jej exmanžel Ashton Kutcher. A ako sa zdá, hollywoodska päťdesiatka na túto farbu symbolizujúcu čistotu a nevinnosť nedá dopustiť. Pred pár dňami jej totiž vykukla priamo spod čierneho outfitu.

Demi si začiatkom týždňa vyrazila za hudobným vyžitím, aby podporila svoju dcéru Rumer Willis na jej živom vystúpení. Celebritnú mamu si ani tentoraz nenechali ujsť paparazzi, ktorí ju sprevádzali aj na odchode a fotografovali ju v okamihu, kedy nastupovala do pristaveného auta. Na ich veľké prekvapenie si herečka prílišný pozor na čipkované minišaty nedávala. Keď rozkročila nohy, „zasvietili“ medzi nimi biele nohavičky.

Trojnásobná matka sa v dave pod pódiom výborne zabávala a dokonca si aj trochu zatancovala. Pravdepodobne chce využiť každú príležitosť, aby mohla byť v blízkosti najstaršej ratolesti, ktorá s ňou dlhé mesiace nekomunikovala a odmietala akýkoľvek kontakt. Lovkyňa Demi sa totiž pri balení zajačikov neváhala zapliesť s Harrym Mortonom, ktorý kedysi randil práve s Rumer. „Demi je z Harryho úplne namäkko. Hovorí, že sa cíti plná života viac než kedykoľvek za posledné roky. Je presvedčená, že jej vzťah pretrvá napriek Harryho povesti sukničkára,“ nechal sa počuť dôverný zdroj z herečkinho okolia ešte v máji. Demi však, našťastie, veľmi rýchlo pochopila, že takto svoj vzťah s dcérami nevylepší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu