Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto má byť nestarnúca Demi Moore? Ups, nikdy nevyzerala horšie!

Strhaná Demi Moore Zobraziť galériu (9)
Strhaná Demi Moore (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Čo sa to s ňou deje? Odkedy Demi Moore (50) prekonala zdrvujúci rozchod s o 15 rokov mladším manželom, zo všetkých síl sa snažila vrátiť k hviezdnemu zovňajšku. Pohľad na ňu však tento týždeň paparazzom vyrážal dych. Zachytili ju neupravenú a totálne zostarnutú.

Kam sa podel jej hollywoodsky šmrnc? Ešte pred niekoľkými rokmi bola Demi Moore považovaná za hereckú divu, ktorá na mladistvý imidž jednoducho nedá dopustiť a robí všetko pre to, aby vizuálne zastavila čas. Stále si síce udržiava postavičku ako lusk, no tento týždeň nevyzerala práve najlepšie. Pri odchode z hodiny jogy pôsobila strhaným dojmom, ako keď sa v médiách prevalila aféra neverníka Ashtona Kutchera s mnohými ženami.

Známa päťdesiatka sa po cvičení neprezliekala a k zaparkovanému vozidlu sa vybrala rovno v športovom outfite. Na pleci si niesla zrolovanú huňatú podložku z kožušiny, pričom tvár si maskovala slnečnými okuliarmi. Ani tie však nezabránili tomu, aby si číhajúci paparazzi neodniesli záber herečkinej vyčerpanej tváre. Vzhľad, ktorý akoby patril unavenej starene v rokoch, dotvárali aj vlasy vypnuté na temene hlavy. Od vychytenej ozdoby červených kobercov tak Demi mala na míle ďaleko.

Exmanželka Brucea Willisa sa údajne povzniesla nad svoju posadnutosť výrazne mladšími milencami. Pred zajačikom totiž len nedávno uprednostnila 66-ročného Petera Mortona. „Demi hovorí, že vďaka Petrovi, by ju mohli prestať fascinovať zajačikovia. Nikdy neverila, že 66-ročný by mohol byť jej typ, ale naozaj sa jej páči, je veľmi charizmatický,“ prezradil zdroj z okolia herečky pre E! News. Zaujímavosťou je, že reštaurátor Peter sa s Demi spoznal prostredníctvom syna Harryho, ktorý trojnásobnej matke svojho času takisto zohrieval posteľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu