Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Keď sa vyzlieka Demi Moore: Telo vycivenej trosky je konečne fuč!

Demi Moore pri vyzliekaní predviedla ukážkovú formu. Vo vrchnom diele bikín jej konečne nevytŕčali kosti. Zobraziť galériu (13)
Demi Moore pri vyzliekaní predviedla ukážkovú formu. Vo vrchnom diele bikín jej konečne nevytŕčali kosti. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Kríza zažehnaná! Odkedy sa Demi Moore (50) začala trápiť nad početnými neverami vlastného manžela, rapídne chudla a prežívala len na energetických nápojoch. Zdá sa však, že s novými známosťami rastie aj jej chuť do jedla. Herečka sa ukázala vo vrchnom diele bikín a konečne vyzerala zdravo. Vyziabnutú anorektičku by ste v nej hľadali márne.

Spokojná a šťastná! Hoci si Demi Moore musela prejsť citovým aj mediálnym peklom, na trampoty so záletníckym manželom Ashtonom Kutcherom si zrejme už ani len nespomenie. Cez víkend ju paparazzi zachytili v kamarátkinom dome v Malibu, ako sa kochá rozkvitnutou nádherou v záhrade. S odhaleným hrudníkom pôsobila sviežo a zanechávala dojem, že sa so svojou váhou konečne dopracovala k normálnej hmotnosti.

Demi si voľné popoludnie užívala vo skvelej nálade. Vďaka príjemnému slnečnému počasiu neváhala odhodiť vrchnú časť oblečenia a vychutnať si záhradnú atmosféru v bikinách. Neskôr putovali dole aj nohavice a hollywoodska ikona si s vysokou pravdepodobnosťou osviežila vyformované telo v bazéne.

Vyvoleným zajačikom ostrieľanej herečky sa v uplynulých mesiacoch stal 31-ročný Harry Morton. Podľa zdroja z blízkeho okolia dvojice však toto spojenie nemá príliš veľkú perspektívu: „Užili si spolu veľa zábavy a darilo sa im naozaj veľmi dobre. Ale po šiestich mesiacoch randenia si obaja uvedomili, že sa síce stali veľmi dobrými priateľmi, ale to sa nezmení na dlhodobý vzťah.“ Tieto slová potvrdil aj samotný Morton, keď na otázku, či je zadaný, odpovedal: „Môžem povedať, že som single, ale je to veľmi komplikované.“ Demi je tak oficiálne bez partnera, no očividne jej to vonkoncom neprekáža.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu