Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tieto fotky nemal nikto vidieť: Will Smith si užíval s 23-ročnou pipkou!

Will Smith lieta v škandále s neverou po tom, čo strávil divokú noc v spoločnosti mladučkej kolegyne Margot Robbie. Zobraziť galériu (10)
Will Smith lieta v škandále s neverou po tom, čo strávil divokú noc v spoločnosti mladučkej kolegyne Margot Robbie. (Zdroj: Star)

LOS ANGELES – Zblížili sa až príliš! Hoci sa o problémoch v manželstve Willa Smitha (45) a jeho polovičky Jady Pinkett (42) v kuloároch šepká už dlhšie, dvojica sa krízu snažila ututlať. Najnovší škandál však pre ich hollywoodsku idylku môže znamenať definitívny koniec. Herec bol podľa všetkého neverný len s 23-ročnou kolegyňou Margot Robbie.

Unikli mu kompromitujúce fotky! Aj keď Will Smith stojí po boku manželky Jady už úctyhodných 15 rokov, v poslednom období vášeň medzi hercami viditeľne ochladla. Čokoládová štyridsiatnička si nedávno nechala vyholiť polovicu hlavy a jej partner žúruje spôsobom, akoby bol absolútne bez záväzkov. Osudnou sa mu stala divoká párty v New Orleans ešte minulý mesiac, z ktorej vzišli odviazané zábery. Tie síce mali zostať v utajení, no tento týždeň sa objavili na titulnej strane magazínu Star.

Will podgurážený alkoholom počas nespútanej zábavy nadbiehal mladučkej Margot Robbie, s ktorou práve pripravuje romantickú snímku Focus. Posilnený pohárikmi v rámci inkriminovaného večera nešetril dotykmi a došlo aj na odhaľovanie. Obaja hlavní aktéri si nadvihovali tričká a nechali sa fotiť v provokatívnych pózach. Lietajúce iskry nakoniec spomínanému magazínu potvrdil aj očitý svedok incidentu.

„Will sa nesprával ako zadaný muž, nejavil žiadne známky dlhodobého a súdržného vzťahu. Ktorý ženatý chlap by sa vrhol do šteklivého fotenia s 23-ročnou sexi kočkou a začal sa vyzliekať?“ nastolil otázku spomínaný zdroj časopisu Star. Zábery na obálke majú byť pritom len akousi ochutnávkou, pričom oveľa pikantnejší fotografický materiál na čitateľov vraj čaká vo vnútri čerstvého čísla. Tak či onak, po okatom flirtovaní a muchlovaní v tme sú si viacerí svedkovia istí, že párik zakončil noc v jednej posteli. Ak by došlo k rozvodu, v súdnej bitke by sa mohlo ocitnúť až rozprávkových 220 miliónov dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu