Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Pamätáte si Lucy zo seriálu V siedmom nebi? Je z nej nádherná tehuľka!

Beverley Mitchell si plnými dúškami vychutnáva prvé tehotenstvo. Zobraziť galériu (5)
Beverley Mitchell si plnými dúškami vychutnáva prvé tehotenstvo. (Zdroj: WhoSay)

LOS ANGELES – Dozrela v ozajstnú krásavicu! Beverley Mitchell (31) si slovenský divák môže pamätať ako excentrické a mierne ukričané dievčatko v nedeľnom seriáli V siedmom nebi. Medzičasom si však televízna Lucy stihla založiť vlastnú rodinu. S prvým potomkom na ceste pôsobí ako úchvatná budúca mamička.

Zaobľuje sa do krásy! Odkedy sa Beverly Mitchell zúčastnila kastingu na rolu v populárnom rodinnom seriáli, ubehlo už vyše 15 rokov. Sympatická brunetka dospievala takpovediac pred kamerami a dnes je z nej tridsiatnička v najlepšej forme. Môže za to prvé dieťa, ktoré nosí pod srdcom už celých päť mesiacov.

Beverly si stále udržiava štíhlu figúru, no tehotenstvo prezrádza jej vypuklé bruško. O čerstvé fotografie sa herečka podelila s fanúšikmi prostredníctvom sociálnej siete, pričom pred objektív dotiahla aj svoju zákonnú polovičku. Na oboch záberoch jej nechýba povestný široký úsmev a viditeľná spokojnosť v tvári. „Veselý Deň vďakyvzdania! Tu je moja prvá fotka bruška! 21 týždňov!! Majte sa na pozore! Bruško sa stále zväčšuje!“ informovala v príznačnom komentári.

Hollywoodska hviezda si manžela pred samotným sobášom poriadne oťukala. Randila s ním niekoľko rokov a ani po zásnubách sa nehrnula pod čepiec. Dôvodom bola jej rozbiehajúca sa spevácka dráha a vydanie debutového albumu. Pompézna svadba sa nakoniec konala v roku 2008 a v úlohe družičiek na nej nechýbali seriálové sestry Mackenzie Rosman a Jessica Biel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu