Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najhorší outfit Victorie Beckham: Módna ikona ako strašiak do maku!

Victoria Beckham zariskovala a obliekla si neforemné retro šaty. Zobraziť galériu (13)
Victoria Beckham zariskovala a obliekla si neforemné retro šaty. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Šliapla poriadne vedľa! U Victorie Beckham (38) je pravidlom, že sa na verejnosti objavuje upravená ako zo škatuľky a prevažne v modeloch z vlastnej kolekcie. Naposledy však prekvapila nevkusnými šatami, ktoré jej deformovali útlu figúru. Inokedy štýlová hviezda sa premenila na módnu katastrofu.

Odkiaľ ten príšerný outfit vyhrabala? Victoria Beckham sa vo svete módy presadila s vlastnou značkou oblečenia, v ktorej dominujú veľmi ženské kúsky s puncom jednoduchej elegancie. Na takýto štýl sme si zvykli aj u samotnej návrhárky vždy nahodenej do tých najluxusnejších modelov. Tento týždeň však štvornásobná mamička vlastný nepísaný zákon porušila a okamžite sa stala terčom módnych kritikov.

Victoria sa vo štvrtok vybrala s celou rodinou na losangelské letisko, aby sa presunula na domácu britskú pôdu. Kvôli 11-hodinovému letu tentoraz zvolila retro šaty s nádychom 70. rokov s dostatočne širokou a pohodlnou sukňou. Hriešne drahý outfit z kolekcie Comme des Garçons od jej kolegyne menom Junya Watanabe však vyznieval pomerne rozpačito. Zmes materiálov a vzorov sa k ostrieľanej módnej ikone jednoducho nehodila.

Hoci sa David Beckham ako vzorný otec a manžel išiel so svojou famíliou rozlúčiť až k odletovému terminálu, kvôli svojim športovým povinnostiam musel zostať v kalifornskej metropole. „Victoria je s deťmi preč na pár dní. David je v LA, aby sa mohol sústrediť na finále,“ odkázal médiám jeho hovorca. Ktovie, ako nezvyčajné šaty na zákonnej polovičke futbalista vlastne ohodnotil. Isté však je, že experimenty ani u vychytenej návrhárky nemusia dopadnúť vždy na výbornú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu