Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Legendárny Karate Kid oklamal čas: Tento švihák už oslávil 50-tku?!

Ralph Macchio ako legendárny Karate Kid je dnes nestarnúci päťdesiatnik. Zobraziť galériu (8)
Ralph Macchio ako legendárny Karate Kid je dnes nestarnúci päťdesiatnik. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Starnutie sa ho príliš netýka! Hoci Ralph Macchio vo svojich legendárnych snímkach stvárňoval nadaného stredoškoláka, v skutočnosti mal už dávno po dvadsiatke. Rovnako mladistvo a sviežo pritom pôsobí aj v zrelom veku. V nedeľu oslávil okrúhle 50. narodeniny, no zatiaľ vyzerá ako štyridsiatnik v najlepšej forme.

Na genetickú výbavu sa sťažovať nemôže! Odkedy sa Ralph Macchio blysol v prvej snímke Karate Kid, uplynuli už takmer tri desaťročia. Po fenomenálnom úspechu nakrútil ešte ďalšie dve pokračovania ako mladý majster bojového umenia bez ohľadu na to, že počas filmovania nikdy nepatril do kategórie tínedžerov. Tento mierny paradox sa na ňom odzrkadľuje aj s odstupom času. Čerstvého päťdesiatnika zatiaľ rozhodne nepripomína. Štíhly Casanova sa stále môže pýšiť iskrou v očiach a pleťou bez vrások.

Tmavovlasého šviháka jeho kultová rola tak ovplyvnila, že sa ňou inšpiroval aj pri výbere mena pre svojho syna. So súčasnou manželkou sa spoznal prostredníctvom svojej starej matky už ako 15-ročný. Zamilovaná dvojica sa zosobášila v roku 1987 a priviedla na svet dve ratolesti – k dcére Julii neskôr pribudol brat Daniel.

Ralph sa do dnešných čias venuje práci pred kamerou, pričom sa nevyhýba ani televíznym obrazovkám. Minulý rok sa dokonca upísal tanečnému parketu a tvrdým tréningom v americkej šou Dancing with the Stars. V nej sa pretancoval až do semifinále, kde vďaka vrteniu zadkom obsadil štvrtú priečku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu