Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spoznávate Jednoducho Máriu? V 50-tke je z nej úchvatná dáma!

Victoria Ruffo kedysi žiarila v telenovele Jednoducho Mária, dnes je z nej šarmantná päťdesiatnička. Zobraziť galériu (5)
Victoria Ruffo kedysi žiarila v telenovele Jednoducho Mária, dnes je z nej šarmantná päťdesiatnička. (Zdroj: archív)

MEXIKO – Starne s gráciou! Victoria Ruffo (51) sa do pamäti slovenských divákov vryla ako prostá krajčírka v telenovele s príznačným názvom Jednoducho Mária. Od nakrúcania však už uplynulo vyše 20 rokov, počas ktorých sa herečka zmenila v tom najlepšom zmysle slova. Po prekročení päťdesiatky žiari ako udržiavaná zrelá dáma.

Prvá a nezabudnuteľná! Victoria Ruffo sa stala hrdinkou vôbec prvej telenovely, ktorá na naše televízne obrazovky po prevrate dorazila. Hoci Slováci na podobný formát dovtedy neboli zvyknutí, príbeh tmavovlasej šičky zo skromných pomerov si získal obrovskú popularitu a čísla sledovanosti trhali rekordy. A to aj napriek jednoduchej zápletke – dievča s dlhými vrkočmi otehotnelo s mužom z vyššej spoločenskej vrstvy a majetnej rodiny.

Mexická hviezda v nasledujúcich rokoch nezaháľala a pripravovala jeden projekt za druhým. Aj vďaka svojmu pracovnému nasadeniu a hereckým ambíciám si vyslúžila titul Kráľovná telenoviel. Menej sa jej však darilo v súkromí a v osobnom živote. V 90. rokoch povedala „áno“ komikovi Eduardovi Derbezovi, ktorému porodila syna menom José Eduardo. Rýchlo kvasené manželstvo však už po dvoch rokoch stroskotalo. Ozajstné šťastie našla až v náručí politika Omara Fayada, ktorého si vzala počas pompézneho obradu v roku 2001. Z tohto zväzku po štyroch rokoch vzišli dvojičky Victoria a Anuar.

Tmavovláska sa na výslní televízneho neba pohybuje už úctyhodných 35 rokov. Ako jedna z mála hviezd Latinskej Ameriky dosiahla celosvetový úspech a uznanie nielen domáceho národa. S odstupom dvoch desaťročí si ju čoskoro budeme môcť vychutnať v telenovele s príznačným názvom Victoria, ktorú od 5. novembra plánuje vysielať markizácky kanál Doma. Herečka sa predstaví ako dáma v najlepších rokoch s pestovaným zovňajškom. Presne tak, ako pôsobí aj mimo kamier.

Pamätáte si ešte na upútavku telenovely Jednoducho Mária?

Jednoducho Mária ako zrelá dáma v telenovele Victoria

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu