Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Fakt má na krku 80-tku? Nestarnúca herečka vyzerá sviežo ako nikdy!

Joan Collins tesne pred prahom osemdesiatky sviežosťou vyráža dych. Zobraziť galériu (3)
Joan Collins tesne pred prahom osemdesiatky sviežosťou vyráža dych. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Ďalšia vyvolená? Hoci mnohé jej rovesníčky pripomínajú plastikové kreatúry, Joan Collins obchádza zub času po svojom. Mladistvú tvár a svieži zovňajšok si udržiava bez náročných kozmetických zákrokov. Vďaka závideniahodným génom a príkladnej starostlivosti aj tesne pred prahom osemdesiatky pôsobí ako distingvovaná zrelá dáma.

Výzorom vyráža dych! Aj keď Joan Collins už v máji oslávi okrúhle osemdesiate narodeniny, tento vek by jej uhádol zrejme iba málokto. Brunetka sa totiž v nedeľu v noci objavila na udeľovaní prestížnych hudobných ocenení Grammy a bez pochyby zatienila viaceré hviezdy, ktoré sú od nej o celé desaťročia mladšie.

Joan si to na červený koberec namierila v jednoduchej čiernej róbe s kovovým odleskom. Cez ňu si prehodila krátku čiernu bundičku, ktorá celému outfitu dodávala mierne rockerský nádych. Čerešničkou na torte sa však stala jej starostlivo nalíčená tvár. Dámu v dôchodcovskom veku by ste v nej naozaj nespoznali – herečka a spisovateľka posledné roky akoby proces starnutia celkom zastavila.

Vitálna hviezda sa v minulosti priznala k tomu, že vyskúšala botox. Sama však tvrdí, že najlepším elixírom na večnú mladosť sú radovánky za dverami spálne. Joan patrí k aktívnym užívateľkám Twitteru, cez ktorý sa delí o svoje tipy a triky nielen na chudnutie, ale tiež predĺženie pestovaného vzhľadu. „Dnešný tip: Musíte piť vodku alebo tequilu s ľadom a vodou namiesto vína – má to oveľa menej kalórií,“ tak znie len jedna z rád, ktorú herečka vypustila do pléna od 8. januára. Možno to znie zvláštne, no u nej to očividne zaberá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu