Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Modelka s prsiami XXL išla donaha: Uf, to je ale zjazvené brucho!

Nicola McLean úplne nahá a bez retuše vystavila svoje zhyzdené brucho. Zobraziť galériu (2)
Nicola McLean úplne nahá a bez retuše vystavila svoje zhyzdené brucho. (Zdroj: Now)

LONDÝN – Ani zďaleka nie je dokonalá! Hoci Nicola McLean (31) zdobila už slušné množstvo pánskych magazínov, bez retuše, mejkapu a plastického chirurga by si ani neškrtla. Priznáva to sama v otvorenej spovedi, ku ktorej priložila provokatívny záber ako dôkaz – jej brucho je samá jazva.

Závideniahodné krivky? Ako sa to vezme! Glamour modelky sa v časopisoch určených pre silnejšie pohlavie zvyknú predvádzať v dráždivých súpravičkách, hore bez alebo celkom nahé. Nikdy im však nechýbajú kypré vnady, zmyselný pohľad a dokonale hladká pokožka. Aj v prípade Nicoly McLean je pritom toto všetko iba ilúzia. Blondínka sa vyzliekla pre magazín Now a vyšla s pravdou von. Jej telo má také isté množstvo nedostatkov, aké by ste našli u hociktorej bežnej tridsiatničky.

„Nič na sebe nemám naozaj rada. Neznášam svoje oči – sú príliš malé a privreté. Bez mejkapu som naozaj škaredá, preto ho nosím vždy, cítim sa s ním sebavedomejšie. Moje telo má také zlé proporcie...,“ zdôverila sa v priloženom rozhovore. Pri pohľade na nevyretušované krivky jej pritom zrejme mnohí dajú za pravdu. Vnady má príliš veľké a brucho jej hyzdia strie.

Problémy s vlastným zovňajškom musela Nicola riešiť už v školských laviciach, kde sa jej rovesníci posmievali. „Šikanovali ma v škole, pretože som bola škaredá a to mi ostalo. Zmenila som všetko, čo som na sebe nenávidela – zuby, prsia, vlasy, ale aj tak nič z toho nemám rada,“ pokračuje v úprimnej spovedi. Zoznam zákrokov, ktoré podstúpila, pritom vôbec nie je krátky: dvakrát plastika poprsia, pravidelný Botox, predlžovanie vlasov a úprava umelých zubov. Tie vlastné si zničila počas svojho zápasu s bulímiou a anorexiou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu