Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Drsná retuš dokaličila krásnu modelku: Pribudlo jej tretie podpazušie!

Krásnu modelku Karlie Kloss znetvorili nepodarenou retušou v oblasti podpazušia. Zobraziť galériu (7)
Krásnu modelku Karlie Kloss znetvorili nepodarenou retušou v oblasti podpazušia. (Zdroj: Vogue)

NEW YORK – Dehonestujúci nepodarok! Nepísaný zákon modelingovej brandže hovorí, že každá komerčná fotografia musí prejsť rukami šikovného grafika. Na počítačové úpravy však mladučká Karlie Kloss (20) doplatila naozaj škaredo. Svojský „expert“ z nej urobil zmutovanú krásku s podpazušnou jamkou navyše.

Hanba ako svet! Grafické zásahy slúžia na odstraňovanie vrások, fliačikov, pigmentových škvŕn a iných nedostatkov pleti. Retušéri však zvyčajne majú voľnú ruku a vo svojej práci zachádzajú oveľa ďalej – na manekýnkach zoštíhľujú problematické partie, zväčšujú pery či menia farbu dúhovky. Na takéto hrubé úpravy doplatila Karlie Kloss, ktorá si zapózovala pre viac než bizarný záber.

Dvojité podpazušie pripomínajúce žiabre v oblasti ľavého ramena je o to zarážajúcejšie, že k nemu došlo pod taktovkou módnej biblie Vogue. Prst na spúšti fotoaparátu dokonca patril ospevovanému odborníkovi Mariovi Testinovi, ktorý superštíhlu Američanku fotil pre španielsku verziu spomínaného časopisu. Otázne je aj to, ako na Karlie drží strieborná lesklá bunda. Za normálnych okolností by jej totiž z pliec okamžite spadla.

Zaujímavosťou je, že Karlie nečelí drastickým grafickým úpravám po prvý raz. V septembri jej fotky prešli výraznou retušou zamestnancami japonského magazínu Numéro. Jej vytŕčajúce rebrá boli pre printovú verziu doslova vyhladené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu