Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pohroma Aguilera v akcii: Macaté stehná a kypré vnady sa drali von!

Christina Aguilera a Matthew Rutler v halloweenskych kostýmoch Zobraziť galériu (12)
Christina Aguilera a Matthew Rutler v halloweenskych kostýmoch (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Na Halloween ako ozajstná príšera! Zaoblená Christina Aguilera (31) trpí nedostatkom vkusu nielen v obliekaní na bežný deň, ale aj vo výbere kostýmov. Stačí sa pozrieť, v čom žúrovala po boku milenca Matthewa Rutlera. Princovi v brnení robila spoločnosť vypapaná „princezná“ ako z erotického salónu pre fetišistov.

Obliny v centre pozornosti! Hoci sviatok strašidiel za veľkou mlákou pripadá až na stred týždňa, celebrity si halloweenske párty užívali už uplynulý víkend. Medzi zabávajúcimi sa hviezdami nemohla chýbať ani Christina Aguilera so svojím miláčikom. Dvojica však pôsobila zmiešaným dojmom – historický nádych rytierstva celkom pokazil speváčkin gýč.

Matthew Rutler sa svojej úlohy zhostil zodpovedne a na večierok si zaobstaral brnenie vrátane štítu, meča a ošúchaných vysokých čižiem. Urodzenú krásku v tradičnom štýle by ste však v jeho spoločnosti hľadali márne. Christina sa totiž opäť vystrojila ako dievča ľahkých mravov. Z provokatívneho outfitu jej vykúkali poodhalené prsia aj hrubé stehná v sieťovaných pančuchách.

Ktovie, v akom stave sa blondínka s ružovou parochňou z divokého žúru vrátila domov. Začína byť totiž u nej pravidlom, že to s alkoholom poriadne preháňa. „Christina rada popíja a nevie, kedy má dosť. Matt jej povedal, aby s alkoholom spomalila, ale ona sa vždy naštve a povie mu, že si bude robiť, čo chce,“ prezradil zdroj blízky prominentnému páru. Rutler ju tak neraz na ceste k autu musí pridržiavať a strážiť pred paparazzmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu