Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Christina Aguilera v súkromí: Ako nenalíčenú bacuľku ju nespoznáte!

Christina Aguilera bez mejkapu Zobraziť galériu (14)
Christina Aguilera bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Úplne iná! Keď sa Christina Aguilera (32) objaví v spoločnosti, väčšinou jej na tvári nechýbajú nánosy mejkapu a výrazný rúž. Niet sa preto čo čudovať, že pri maskovaní svojej identity pred paparazzmi používa šiltovku a len minimum líčidiel. Jej nenamaľovanú tvár by totiž v dave spoznal iba málokto.

Cestuje naozaj naľahko! Na pohodlie v lietadle nedá dopustiť mnoho osobností zo sveta šoubiznisu, ku ktorým patrí aj Christina Aguilera. V príletovej hale losangelského letiska sa totiž tento týždeň objavila nahodená v ležérnom štýle, odlíčená a bez kabelky. Fotografi by jej s najväčšou pravdepodobnosť nevenovali najmenšiu pozornosť, pokiaľ by ju neprezradil jediný syn Max, ktorého si viedla za ruku.

O tom, že Christina o pozornosť zo strany okolia vonkoncom nestála, svedčala jej maskovacia čiapka na hlave. Spod nej jej vykúkali dlhé blond lokne a bucľaté nenalíčené líca. Bez mejkapu speváčka pôsobila tuctovejšie a viditeľne mladšie, než ako sme na ňu zvyknutí z červeného koberca. Oblé krivky jej zakrýval široký a voľný top, cez ktorý mala prehodenú čiernu mikinu s kapucňou. Za ruku držala svoju päťročnú ratolesť a nervózne si hrýzla do pery, čím z diaľky pripomínala bežnú Američanku.

O úspešnej blondínke je známe, že si nekladie servítku pred ústa a neváha sa navážať do svojich kolegov. Terčom jej nedávnej kritiky sa stal tínedžerký idol Justin Bieber. „Vyrastať pred kamerou je poriadne ťažké. Až keď ste starší, tak sa naučíte ukradnúť si momenty pre seba a stiahnuť sa pred fotografmi, znovu nájsť inšpiráciu ako umelec, omladnúť a osviežiť svoju tvorbu. Hovorím ti, Bieber, nedovoľ, aby ťa niečo tvarovalo alebo tlačilo k niečomu, čo nie si ty. Ja som vždy bola naozaj úprimná a otvorená svojim koreňom, držala som sa pri zemi a príliš som nevyvádzala,“ vyznala sa Christina zo svojich pocitov v jednom z rozhovorov. Mnohí fanúšikovia by možno s jej uhlom pohľadu nesúhlasili, no hudobná diva má očividne o sebe dosť vysokú mienku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu