Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Ally McBeal očarí aj pred 50-tkou: Vyžehlené čelo a dievčenský šarm!

Calista Flockhart aj v zrelom veku pôsobí ako dievčako. Zobraziť galériu (8)
Calista Flockhart aj v zrelom veku pôsobí ako dievčako. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Na červenom koberci má stále šmrnc! Calista Flockhart (47) v podvedomí mnohých televíznych divákov zostane zafixovaná ako popletená právnička Ally McBeal. Ani s pribúdajúcimi rokmi sa totiž od svojej postavy zovňajškom nijako neodlišuje. Vďačí za to nezameniteľnému úsmevu a príkladnej starostlivosti.

Medzi smotánkou sa určite nestratí! Začiatkom roka paparazzi zachytili Calistu Flockhart, ako sa preháňa losangelskými ulicami. Bez mejkapu a v príliš veľkej teplákovej súprave vtedy nevyzerala práve najlepšie – zanechávala dojem vychudnutej a strhanej ženy. S odstupom času sa však situácia zvrtla k lepšiemu. Seriálová hviezda žiari spokojnosťou a neobišla ani kozmetické salóny.

Vo výbornej nálade Calista uplynulý víkend zavítala na benefičný galavečer, počas ktorého sa odovzdávali humanitárne ocenenia. Herečka na túto príležitosť zvolila jednoduché šaty s dĺžkou pod kolená a pôsobila rovnako sviežo, ako keď stvárňovala svoju kultovú postavu. Na tvári sa jej totiž črtalo len zopár mimických vrások. Mladistvá a vypnutá pleť inak neniesla najmenšiu stopu po blížiacej sa päťdesiatke.

Je chvályhodné, že Calista si zachováva pozitívny prístup aj napriek tomu, že v súkromí sa trápi. Manželovi Harrisonovi Fordovi (70) sa totiž na nose objavil zvláštny výrastok, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou predstavuje zhubný nádor. Plavovláska však tvrdí presný opak a napriek obrovskému strachu o zdravie svojej polovičky hovorí, že sa majú dobre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu