Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Legendárne Spajsky to roztočili: Snobská Victoria opäť sama za seba!

Dievčatá zo skupiny Spice Girls sa opäť zjednotili, no Victorii Beckham sa medzi ne veľmi nechcelo. Zobraziť galériu (14)
Dievčatá zo skupiny Spice Girls sa opäť zjednotili, no Victorii Beckham sa medzi ne veľmi nechcelo.

LONDÝN – Tímový duch je dávno fuč! Hoci štyri členky bývalej kapely Spice Girls sú do dnešných čias dobrými kamarátkami, Victoria Beckham (38) už na prvý pohľad s nimi nechce mať nič do činenia. Pre zopár propagačných záberov sa včera síce prekonala, spoločnú akciu však riešila po svojom – v rezervovanom outfite ako prísna učiteľka.

Drží si svoju snobskú úroveň! Kedykoľvek prídu niekdajšie Spajsky s nápadom opäť spojiť svoje hlasy pred publikom, všetky z nich sú touto myšlienkou okamžite nadchnuté. S výnimkou Victorie Beckham, ktorá si vybudovala stabilné miestečko medzi rešpektovanými módnymi návrhárkami. V súčasnosti tak od speváckych kolegýň doslova bočí a na spoločné projekty sa nechá celé mesiace prehovárať. Podobný scenár mala aj včerajšia tlačová konferencia k muzikálu Viva Forever!, ktorý je prešpikovaný hitmi skupiny Spice Girls.

Mel B, Geri Halliwell, Emma Bunton a Mel C dorazili na stretnutie s médiami spoločne a od samého úvodu prekypovali dobrou náladou. Bok po boku pózovali pred fotografmi nahodené v spoločenských róbach. Úspešná dizajnérka však uprednostnila sprievod zákonnej polovičky a všetkých troch synov. Celý klan vystrojený ako zo škatuľky pripomínal skôr aristokratov než rodinu speváčky.

Victoria v nohaviciach, blúzke a saku prehodenom cez ramená po celý čas zanechávala dojem, akoby si vyrazila na obchodnú schôdzku. Pokúsila sa síce o úsmev, no držala si distingvovaný odstup. Aj pri ďakovaní myslela predovšetkým na svojich najbližších: „Ďakujem svojej rodine, že sú tu, všetkých vás milujem.“ Aj keď to nie je nijakým prekvapením, štvornásobná matka už opäť predviedla imidž chladného psieho ňufáka, ktorý je u nej povestný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu