Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Odtrhnutá Christina Aguilera: Moderátorke otrčila rozkrok!

Christina Aguilera pred kamerami roztiahla nohy na dôkaz toho, že spodnú bielizeň nepotrebuje. Zobraziť galériu (11)
Christina Aguilera pred kamerami roztiahla nohy na dôkaz toho, že spodnú bielizeň nepotrebuje. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Neodolá žiadnej výzve! O tom, že Christina Aguilera (31) uprednostňuje ozajstné pohodlie aj v oblasti intímnych partií, sa nedávno mohli presvedčiť diváci divokej nočnej talkšou. Speváčka totiž z ničoho nič roztiahla nohy, aby dokázala, že spodná bielizeň k jej obľúbených kúskom šatníka naozaj nepatrí.

Pikantné odhalenie! Keď Christina Aguilera prijímala pozvanie do kresla moderátorky Chelsea Handler, okamžite začala premýšľať nad tým, ako by program mohla okoreniť. Prekvapenie nakoniec prišlo v podobe jej vlastného rozkroku. Blondínka totiž aj napriek bacuľatej figúre provokuje, ako vie.

„Nerada nosím spodnú bielizeň. Najradšej mám pocit, že som stále maximálne voľná. Taká naozaj som. Dodáva mi to silu,“ pochválila sa Christina, ktorá si bez mihnutia oka prehodila nohu cez operadlo kresla. Na sebe mala dlhé biele tričko a pančuchové nohavice, čiže k obnaženiu pokožky nedošlo. Kamera hudobnú hviezdu navyše snímala tak, že sa k jej intímnostiam ani len nepriblížila. Rozkrok bez nohavičiek si tak mohla obzrieť len televízna tvár sediaca oproti nej.

Aj keď pre Christinu nešlo o žiadnu výnimočnú udalosť, zadarmo takýto kúsok nepredvádzala. „Počula som o tých kecoch, ktoré Chelsea o mne hovorila – že nie som fanúšičkou nohavičiek. Takže keď ma pozývala, pomyslela som si, že niečo také urobím, ak Chelsea urobí niečo pre mňa,“ priznala sa americká diva publiku. Následne sa moderátorka zjavila v jednom z dráždivých kúskov Aguilerinej kolekcie a vystavila na obdiv svoje dlhé nohy. Ani samotná Christina tak nešetrila uznaním: „Je to sexi. Vyzeráš naozaj dobre!“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu