Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Christina Aguilera ohúrila ako za starých čias: Už je štíhla ako prútik!

Christina Aguilera je čím ďalej, tým štíhlejšia a vracia sa k hviezdnej forme. Zobraziť galériu (19)
Christina Aguilera je čím ďalej, tým štíhlejšia a vracia sa k hviezdnej forme. (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

LAS VEGAS – Dokázala to! Hoci Christina Aguilera (32) dlhé obdobie bojovala s kilami navyše, nakoniec nad nimi predsa len vyhrala. Po tom, čo v médiách vehementne obhajovala svoje obliny, sa totiž vrhla na diéty. Dnes sa opäť pýši dievčenskou figúrou a na javisku nemá konkurenciu. Pozrite si jej štíhle nohy ako dôkaz.

Diva so všetkým, čo k nej patrí! Keď sa na pódiu zjaví Christina Aguilera, fanúšikovia zvyčajne očakávajú najmä brilantný spevácky výkon. Na včerajšom odovzdávaní cien Billboard Music Awards však hudobná ikona uchvátila aj niečím celkom iným. V krátkych šatách vystavila na obdiv schudnuté krivky a za svoj zovňajšok aj od médií zožala veľkú poklonu.

Zvodná tridsiatnička na svoje vystúpenie zvolila veľmi jednoduché minišaty čiernej farby so zlatým oživením na úrovni pása. Zo štedrého dekoltu vykúkali okrúhle prednosti, no tým najväčším prekvapením sa stala Christinina štíhla figúra. Ďalší úbytok hmotnosti sa totiž podpísal aj na tvári, kde sa jej pekne črtali lícne kosti. Speváčke sa tak konečne podarilo zbaviť nálepky bacuľky, s ktorou sa pasovala uplynulé roky.

Christina sa s viditeľne chudšou postavou blysla už v marci, keď uvádzala štvrtú sériu svojej úspešnej speváckej súťaže The Voice. Podľa magazínu Star vtedy zhodila 11 kíl, no uplynulú noc bol úbytok na váhe ešte výraznejší. Túto zmenu si všimol aj denník Daily Mail: „S odstupom dvoch mesiacov sa zdá, že Christina schudla ešte viac. Vždy bola štíhlou umelkyňou, no po rozvode s Jordanom Bratmanom pribrala 18 kíl, keď sa napchávala pizzou a žila extravagantný život.“ Ostáva len dúfať, že blondínka si vynovené telo udrží a konečne bude naozaj spokojná so samou sebou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu