Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Neuveriteľná podoba: Oscarová hviezda má syna ako cez kopirák!

Oscarový Tom Hanks a jeho najstarší, menej úspešný, syn Colin Zobraziť galériu (9)
Oscarový Tom Hanks a jeho najstarší, menej úspešný, syn Colin (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Podobajú sa ako vajce vajcu! Tom Hanks (56) si počas svojej brilantnej hereckej kariéry vyslúžil viacero prestížnych ocenení za veľmi náročné úlohy. Zdá sa však, že v niektorých by ho mohol pokojne zastúpiť jeho najstarší syn Colin Hanks (34). Ten totiž už na prvý pohľad pôsobí ako otcova mladšia kópia.

Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Keď Samantha Lewes priviedla Tomovi Hanksovi na svet ich prvého spoločného potomka, obaja rodičia ani len netušili, ako sa ich syn bude na herca v dospelosti ponášať. Colin však rástol ako z vody a o génoch z otcovej strany nemohlo byť uňho najmenších pochýb. Delí ich 22 rokov a jedna celá generácia, no vzájomná podoba je neprehliadnuteľná.

Colin sa slávnejšiemu otcovi odjakživa snažil priblížiť aj vo svete kinematografie. Bohužiaľ, v tomto smere príliš veľa talentu nezdedil, a to aj napriek tomu, že jeho mama bola takisto herečkou. Dnes 34-ročný fešák sa musel uskromniť len s menšími rolami a v súčasnosti  sa živí predovšetkým účinkovaním v seriáloch rôznych televíznych staníc.

Zdá sa teda, že osudom Hanksa juniora navždy zostane život v tieni svojho úspešného otca s dvomi soškami Oscara na konte. Možno sa však raz dočká spoločnej snímky so scénami retrospektívy. Ak by totiž Tom potreboval stvárniť seba pred desiatkami rokov, lepšieho dvojníka ako svojho syna zaručene nenájde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu