Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Obľúbený Forrest Gump zosmiešnil našu krajinu: Netuší, čo je Slovensko!

Tom Hanks Zobraziť galériu (9)
Tom Hanks (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Tomu sa povie ozajstný prešľap! Hoci sa Tom Hanks (56) pravidelne stretáva s novinármi z rôznych kútov sveta, v oblasti geografie má stále veľké nedostatky. Potvrdil to aj na nedávnej podpisovej akcii, kde bez mihnutia oka zahanbil našu krajinu. Redaktorovi dal jasne najavo, že ani len netuší, čo je Slovensko.

Arogantný či len nevzdelaný? Tom Hanks sa stal miláčikom ženskej diváckej verejnosti vďaka účinkovaniu vo viacerých úspešných snímkach. Rešpekt a vrchol rebríčka popularity si však získal predovšetkým v úlohe jednoduchého a dobráckeho chlapca Forresta Gumpa. A ako sa zdá, niečo z tejto postavy mu zostalo aj po rokoch od skončenia nakrúcania. Názov nášho štátu v srdci Európy mu totiž veľa nehovorí.

O poriadny trapas sa hollywoodsky idol postaral krátko po tom, čo svoje herecké umenie predviedol na newyorských doskách, ktoré znamenajú svet. Momentálne je totiž obsadený v hre Lucky Guy a po predstavení na Broadwayi neváha rozdávať autogramy, pózovať paparazzom či fotiť sa s fanúšikmi. Keď však Toma oslovil markizácky redaktor Kamil Kokoľ, dočkal sa odpovede, ktorá mnohých Slovákov zamrzí.

„Slovensko ťa miluje!“ zakričal Kamil na ikonu americkej kinematografie v tesnej blízkosti bezpečnostných zátarás. Na to Tom vyčaroval grimasu a mierne otráveným hlasom odvetil: „Človeče, ja žeriem Slovensko... Ak to vôbec niečo znamená.“ Američania sú síce svojou negramotnosťou v zemepise povestní, no takúto reakciu si Hanks možno mohol naozaj odpustiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu