Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kate Middleton je späť: Zničená a opuchnutá, ale s úsmevom!

Kate Middleton sa usmieva, no nej tvár nesie viditeľné stopy únavy. Zobraziť galériu (19)
Kate Middleton sa usmieva, no nej tvár nesie viditeľné stopy únavy. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Opäť v centre pozornosti! Uplynulé dni sa u vojvodkyne z Cambridge (30) niesli v znamení ťažkej nevoľnosti a tragédie v súvislosti s nemocničným personálom. Napriek tomu sa však Kate Middleton uplynulý víkend premohla a podstúpila verejné vystúpenie. Na jej tvári nechýbal úsmev, no za ním sa skrývala únava a vyčerpanie.

Tehotenstvo jej dáva poriadne zabrať! Len čo sa kráľovský dvor podelil o radostnú novinu v podobe očakávaného potomka, Kate Middleton bola hospitalizovaná pre silné zdravotné ťažkosti spojené s prvými týždňami gravidity. Po pár dňoch sa dostavilo zlepšenie a Princ William si dokonca zažartoval, že tehotenská nevoľnosť jeho polovičky nie je ranná, ale celodenná. Budúca mamička už síce nie je pripútaná na lôžko, no rozhodne potrebuje veľa odpočinku.

Kate sa v nedeľu večer objavila na odovzdávaní cien Športová osobnosť roka pod záštitou kanála BBC. Na túto príležitosť zvolila zelené šaty od módneho domu Alexander McQueen, v ktorých si zachovala svoj seriózny a dôstojný kredit. Pri predávaní sošiek do rúk športovcov sa usmievala, no jej opuchnuté líca a veľké kruhy pod očami zrejme túžili po spánku.

Vojvodkyňa sa na pódiu príliš dlho nezdržala, nakoľko sa aj podľa zákulisných informácií ešte necíti celkom v poriadku. „Kate Middleton sa necíti pripravená na štvorhodinové podujatie. Napriek tomu rada prejaví svoju podporu britským športovcov a športovkyniam na tejto prestížnej udalosti, ktorá zachytáva významný rok britského športu,“ nechal sa počuť zdroj priamo z paláca. Doktori navyše brunetku upozornili, že jej stav sa môže kedykoľvek vrátiť prípadne zhoršiť, a preto by nemala prepínať svoje sily.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu