Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kate Middleton v retro štýle šliapla vedľa: Kam sa podela jej oslnivá krása?

Kate Middleton sa pokúsila o retro zmenu, ktorá nedopadla práve najlepšie. Zobraziť galériu (17)
Kate Middleton sa pokúsila o retro zmenu, ktorá nedopadla práve najlepšie. (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

LONDÝN – Nevydarený experiment! Kate Middleton (30) si britský národ získala nielen ako šarmantná budúca kráľovná, ale tiež ako módna ikona s vyberaným vkusom. Tento týždeň sa však ukázalo, že v otázkach imidžu ani ona nie je neomylná. Jej retro pokus sa premenil v nemalé fiasko – počnúc outfitom a končiac účesom.

Ach, tie roky osemdesiate! Zákonná polovička Princa Williama sa na verejnosti zvyčajne objavuje vo veľmi elegantných šatách, ktoré pôsobia jednoducho, no zároveň moderne a štýlovo. V utorok si však vyrazila do Múzea histórie prírody upravená ako z obdobia, kedy sa sama narodila. Niektorí módni kritici si jej stajling dokonca spojili so zosnulou Princeznou Dianou.

Kate Middleton dorazila na otvorenie novej galérie v zelených plisovaných šatách košeľového strihu. Z diaľky síce pôsobili tak trochu ako nočný úbor, od tejto nálepky ich však uchránil tenký opasok. Situáciu, bohužiaľ, tentoraz nevylepšil ani účes, práve naopak. Vojvodkyňa z Cambridge mala kadere na končekoch bohato zvlnené a uprostred čela jej vyrástla pokrútená ofina, cez ktorú ledva videla. Opticky tak zostarla o niekoľko rokov.

Manželka nástupcu trónu podporila múzeum najmä preto, že ho v minulosti sama viackrát navštívila. „Múzeum histórie prírody má veľmi špeciálne miesto v srdci tohto národa. William a ja sme len dvaja z miliónov ľudí, ktorí prešli týmito dverami a obdivovali veľkolepé zázraky sveta prírody umiestnené v tejto nádhernej galérii,“ prihovorila sa Kate návštevníkom i zástupcom médií. Aj napriek rozpačitej úprave tak jej návšteva nakoniec dopadla veľmi dobre.

Prečítajte si tiež: Štýl Kate Middleton: Staňte sa aj vy na deň princeznou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu