Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hrôza z premiéry: Vycivená herečka desila trčiacimi kosťami!

Antonia Campbell-Hughes kvôli hereckej úlohe vyzerá ako chodiaca kostra. Zobraziť galériu (5)
Antonia Campbell-Hughes kvôli hereckej úlohe vyzerá ako chodiaca kostra. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Na pľaci ju nešetrili! O tom, že herecký chlebík nie je jednoduché remeslo, sa na vlastnej koži presvedčila už aj Antonia Campbell-Hughes (30). Tá síce nikdy nepatrila k oblým kráskam, pre najnovšiu rolu však musela podstúpiť ozajstnú tortúru v znamení hladu. Kvôli nej momentálne pripomína anorektičku v najťažšom štádiu.

Vyhladovali ju na krehké špáradlo! Antonia Campbell-Hughes je herečka s írsko-britskými koreňmi, ktorá v otázkach zdravia v súčasnosti korčuľuje po naozaj tenkom ľade. Zhostila sa totiž úlohy Rakúšanky Natasche Kampusch, ktorá bola unesená a držaná v zajatí dlhých osem rokov. A ako sa zdá, blondínka prípravu vzala skutočne poctivo – dnes pripomína už len vyblednutý tieň.

Antonia svojím extrémne vychudnutým telom šokovala fanúšikov na tohtotýždňovej premiére snímky s názvom Frankenweenie. Hoci už z diaľky pôsobila ako vyhladovaná anorektička na pokraji fyzických síl, vytŕčajúce kosti sa ani nepokúšala zamaskovať. Práve naopak, zvolila priehľadnú róbu, vďaka ktorej si fotografi mohli voľným okom zopakovať základy anatómie. Z herečkinej figúry totiž zostala iba akási chodiaca kostra s vpadnutými očami.

Koľko kilogramov Antonia doteraz schudla, presne nevedno. Isté však je, že s diétami by viac hazardovať nemala. Podobným peklom si v týchto dňoch prechádza aj Matthew McConaughey. Ten kvôli chýbajúcim 14-im kilám tak zoslabol, že ho pri chôdzi musia podopierať najbližší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu