Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Demi, už zasa? Vyziabnutá herečka sa vyhladovala na chodiacu kostru!

Vychudnutá Demi Moore Zobraziť galériu (13)
Vychudnutá Demi Moore (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Stále sa trápi! Keď sa Demi Moore pred pár mesiacmi vrátila z liečenia, všetko nasvedčovalo tomu, že je na najlepšej ceste k uzdraveniu. S odstupom času sa však na verejnosti objavila navlas rovnako vyziabnutá ako v čase obrovskej krízy. Dokedy chce svoje telo ničiť diétami?

Pohľad na ňu trhá srdce! Demi Moore si toho od začiatku roka preskákala viac, než sama dokázala uniesť. Po krutej nevere manžela Ashtona Kutchera na šieste výročie svadby vytrvalo odmietala vložiť do úst akékoľvek jedlo. Pri živote ju držali energetické nápoje, no ani tie nedokázali odvrátiť jej nervové zrútenie. Po pobyte v sanatóriu hollywoodska hviezda pôsobila zdravším dojmom a na prvý pohľad sa zdalo, že nešťastnú etapu hodila za hlavu. Ako sa však tento týždeň ukázalo, cestu von z bludného kruhu sa jej stále nedarí nájsť.

Demi si po dlhšej odmlke vyrazila na večeru s priateľmi. Čakajúc na svoje auto vo vstupných priestoroch istého losangelského hotela však vyzerala trochu zmätene. Na schôdzku síce zvolila vzdušné biele minišaty, tie však na nej viseli ako na vycivenom vešiaku. krehká herečka tak zrejme stále chudne a svoju hmotnosť drží na najnižších možných číslach.

Vychudnutá Demi Moore
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Za Deminým útlym zovňajškom sa pravdepodobne naďalej skrýva jej nešťastná láska. Ashton Kutcher si totiž užíva v náručí Mily Kunis a náklonnosťou k nej sa netají ani pred paparazzmi. Takéto prejavy ich vzájomnej vášne však brunetku zvnútra rozožierajú. „Demi vie, že na to, aby sa v živote pohla ďalej, musí Ashtona nechať ísť. Má stále zlomené srdce a je plná zlosti,“ prezradil zdroj britskému magazínu Grazia. Jej zabúdanie však rozhodne nie je lacný špás: „Hodinu do týždňa navštevuj hypnotizéra. Za sedenie mu platí 1500 libier. Je to síce dosť radikálne, ale chce byť opäť šťastná.“ Ostáva len dúfať, že sa tento pokus neskončí fiaskom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu