Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Skutočná tvár známej herečky: V 50-tke ako plastiková kreatúra na odpis!

Kathy Griffin nedávno žiarila v spoločnosti, bez mejkapu by si však ani neškrtla. Zobraziť galériu (5)
Kathy Griffin nedávno žiarila v spoločnosti, bez mejkapu by si však ani neškrtla. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – To je ale rozdiel! Americká komička Kathy Griffin (51) bola vždy príkladom toho, ako sa dámy aj v zrelom veku môžu udržiavať v závideniahodnej forme. To, čo zvyčajne predvádza na červenom koberci či pred kamerou, je však len obyčajná pozlátka. Na ulici by ste ju bez mejkapu zaručene nespoznali.

Tá ale dopadla! Od začiatku septembra sa Kathy Griffin blysla na hneď niekoľkých spoločenských podujatiach, kde zakaždým pôsobila ako svieža dáma v najlepšej kondícii. Ako sa však tento týždeň ukázalo, jej skutočná tvár naháňa zimomriavky. Známa ryšavka je totiž bez mejkapu bledá ako stena a pripomína vyziabnutú príšeru poznačenú plastikami.

O nelichotivé zábery sa paparazzi herečke postarali počas jej prechádzky s mladším milencom. S tým, že ich aj vo voľnom čase bude mať v pätách, Kathy očividne nerátala. Do ulíc totiž vyrazila v ležérnom oblečení, s vlasmi vyčesanými do drdola na temene hlavy a bez použitia akýchkoľvek líčidiel. Uznajte sami, že pohľad na takto odstrojenú hviezdu nepatrí medzi tie najpríjemnejšie.

Populárnej komičke zohrieva posteľ o takmer 20 rokov mladší Randy Bick (33). Ich románik sa prevalil ešte v januári, pričom vzniknutá situácia nehrala Kathy príliš do karát. „Chcela som náš vzťah udržať pod pokrievkou čo najdlhšie,“ prezradila vtedy na margo svojej známosti. Tú spoznala sa na festivale dobrého jedla a vína, čo jej doteraz imponuje: „Je to naozaj normálny milý muž s normálnou prácou, ktorý sa nezaujíma o žiaru reflektorov. Mám rada aj spôsob, akým to dáva najavo.“ Otázne ale je, čo výrazne mladší partner po boku tejto päťdesiatničky naozaj hľadá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu