Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Brazílska kráska vyráža dych: Upotená a bez mejkapu, no stále nádherná!

Adriana Lima dokáže internetových fanúšikov ohúriť aj spotená a neupravená. Zobraziť galériu (6)
Adriana Lima dokáže internetových fanúšikov ohúriť aj spotená a neupravená. (Zdroj: Twitter)

MIAMI – Zrodená pre mólo v každej situácii! Odkedy Adriana Lima (31) priviedla na svet svoju druhú dcérku, neubehol ešte ani mesiac. Dvojnásobná mamička však nezaháľa a už si pravidelne dáva do tela v posilňovni. Tvrdá drina s činkami jej pritom na kráse vôbec neuberá, práve naopak.

Čím skôr vo forme! Toto nepísané pravidlo modeliek po pôrode sa v týchto dňoch priam bytostne dotýka už aj juhoamerickej krásavice Adriany Limy. Po tom, čo si s manželom Markom Jarićom rozšírila rodinu o dcérku Siennu, jej totiž zostalo zopár tukových vankúšikov navyše. Tie poctivo zhadzuje pod dohľadom osobného trénera a o výsledky sa delí aj s nasledovníkmi v sieti Twitter.

„Práve som docvičila,“ týmito slovami Adriana okomentovala autoportrét z posilňovne, na ktorom zachytila svoju tvár fotoaparátom v mobile. O tom, že sa počas tréningu nenudila, svedčila jej lesklá pleť a spotené vlasy. Aj bez použitia líčidiel a po značnej fyzickej námahe však pôsobila očarujúcim dojmom. Prirodzenú krásu jej odoprieť rozhodne nemožno.

Známa tridsiatnička dáva svojim krivkám zabrať kvôli blížiacej sa prehliadke renomovaného výrobcu spodnej bielizne. Na veľkolepej šou, ktorá patrí medzi najvychytenejšie módne sviatky roka, Adriana zaručene nechce chýbať. Takéto úsilie v období šestonedelia si však pravdepodobne vyžaduje obrovskú mieru sebazaprenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu