Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sexica Adriana zvádza hore bez: Po dvoch deťoch má telo ako tínedžerka!

Dvojnásobná mama Adriana Lima sa vyzliekla pre pánsky magazín, na stránkach ktorého uchvátila figúrou dospievajúcej krásky. Zobraziť galériu (12)
Dvojnásobná mama Adriana Lima sa vyzliekla pre pánsky magazín, na stránkach ktorého uchvátila figúrou dospievajúcej krásky. (Zdroj: Esquire)

NEW YORK – Naozaj už prekročila prah tridsiatky? Aj keď Adriana Lima (31) patrí k vyťaženým mamám a najlepšie plateným modelkám súčasnosti, vysoké pracovné nasadenie sa na nej zatiaľ nijako nepodpisuje. Stačí sa pozrieť na jej čerstvé zábery pre známy časopis. Iba v nohavičkách ukázala postavu a tvár, ktorá by pokojne mohla patriť stredoškoláčke.

Ako ozajstný anjel! O Adriane Lime je známe, že tvorí zostavu vychytených a mimoriadne žiadaných tváričiek popredného výrobcu spodnej bielizne. Na svet už síce priviedla dve ratolesti, no jej krivky sú rovnako bezchybné ako za tínedžerských čias. Brazílska kráska sa na dôkaz vyzliekla pre stránky najnovšieho čísla magazínu Esquire. Na čiernobielych záberoch pózuje v bikinách, ale aj hore bez a jej sexepíl berie dych.

Retro biele nohavičky s opaskom a dlhá retiazka pomedzi okrúhle vnady – to všetko dlhonohej manekýnke stačí na to, aby priklincovala mužské pohľady pri listovaní spomínaného periodika. Pred objektívom fotografa Matta Jonesa si Adriana síce obnažené prednosti prekrývala pažami, no takmer vystavila na obdiv aj ľavú bradavku.

Manželka srbského basketbalistu Marka Jarića sa škandálom oblúkom vyhýba a svojich obdivovateľov si príliš blízko nepúšťa ani prostredníctvom sociálnych sietí. Medzi jej najväčšie vášne patrí, prirodzene, móda, v rámci ktorej neváha experimentovať. Ak v sebe róba ukrýva obrovský výstrih na chrbte, juhoamerická sexica si ju bez problémov oblečie naopak, aby naplno vynikli jej ženské zbrane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu