Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna, ale hlúpa? Tento megatrapas zvodnej Adriany baví celý svet!

Nepozorná Adriana Lima narazila hlavou do spätného zrkadla autobusu a zosypala sa na zem. Zobraziť galériu (10)
Nepozorná Adriana Lima narazila hlavou do spätného zrkadla autobusu a zosypala sa na zem. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – To muselo bolieť! Hoci je vychytená supermodelka Adriana Lima (32) na pozornosť médií dávno zvyknutá, tento týždeň sa jej priamo pred fotografmi doslova zatmelo pred očami. Dôvodom jej ošemetný trapas, ktorý okamžite obletel celý svet. Dlhonohá brunetka sa takpovediac čelne zrazila s autobusom.

Stačila chvíľka nepozornosti! Ak chcú byť mladé a krásne dievčatá úspešné v oblasti modelingu, musia sa naučiť kráčať aj v tej najkrkolomnejšej obuvi a hľadieť rovno pred seba. Svoje vie o tom aj Adriana Lima, ktorá patrí k najžiadanejším manekýnkam sveta. Pred pár dňami si však vyrobila hanbu, na akú ona ani jej okolie zrejme tak skoro nezabudne. Priamo pred paparazzmi sa totiž zosypala na zem po pomerne silnom náraze do hlavy.

Adriana síce pôsobí predovšetkým ako zvodný anjelik známeho výrobcu spodnej bielizne, no vyťažená je celoročne. Tento týždeň nakrúcala reklamnú kampaň pre istú značku dekoratívnej kozmetiky a po práci sa ponáhľala do pristaveného autobusu. Keďže mala v pätách zvedavých zástupcov médií, rozhodla sa autobus obísť a predviesť svoje štíhle nohy v tesných džínsach. Z ničoho nič však narazila do spätného zrkadla. Úder bol taký silný, že sa brazílskej kráske podlomili kolená a rútila sa k zemi. V poslednej chvíli ju zachytili okolostojaci, ktorí jej pomohli vstať a nastúpiť do dopravného prostriedku.

Aj keď má Adriana v súkromí smutné obdobie kvôli rozchodu s manželom, v práci nijako nepoľavuje. A to ani v prípade charitatívnej činnosti. Aby pomohla chudobným matkám na Haiti, do verejnej zbierky ponúkla samu seba. „Prosím zdieľajte! Postavte sa za haitské matky a vyhrajte obed so mnou!“ vyzýva očarujúca modelka prostredníctvom účtu na Twitteri.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu