Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Simona Krainová má už bábätko doma: Pozrite na malého Bruna!

Simona Krainová a Karel Vágner si z pôrodnice odviezli syna Bruna. Zobraziť galériu (7)
Simona Krainová a Karel Vágner si z pôrodnice odviezli syna Bruna.

PRAHA - Už 6 dní je dvojnásobnou mamou! Minulý štvrtok sa Simone Krainovej (39) narodil druhý syn Bruno. Takmer presne po týždni ju v tento utorok prepustili z nemocnice aj s bábätkom. Svoje poklady si v pražskej pôrodnici vyzdvihol modelkin manžel Karel Vágner (38). S dieťatkom rodičia nepózovali, no ani ho premyslene neskrývali. Pozrite sa, ako vyzerá druhý blondínkin potomok.

Už sú všetci pokope! Simona Krainová minulý týždeň porodila cisárskym rezom svojho druhého syna. Malého Bruna si po šiestich dňoch strávených v nemocnici mohla odniesť domov. V pôrodnici ju samozrejme vyzdvihol jej manžel a otec oboch jej ratolestí Karel Vágner.

Ich odchod bol ostro sledovaný českými médiami. Šťastní rodičia im bez problémov zapózovali, no bez svojho čerstvo narodeného syna. Bruna však nijako prísne neskrývali, a tak sa fotografom podarilo zachytiť jeho tváričku.

Doma už na svojho bračeka čakal aj Max, ktorý 4. novembra oslávi svoje druhé narodeniny. Od Bruna je tak starší presne o rok a 11 mesiacov. „Najprv z neho bol trochu nervózny, ale potom ho začal hladkať po tváričke a hneď sa do neho zamiloval,” prezradila Simona pre český portál Super.cz. Snáď jej deťom súrodenecká láska vydrží navždy.

Syn Simony Krainovej - Bruno Vágner
Zobraziť galériu (7)
Syn Simony Krainovej - Bruno Vágner

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu