Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda sitkomov opeknela v 60-tke: Zbohom plastiky aj kilá navyše!

Roseanne Barr pár dní pred okrúhlou 60-tkou srší energiou a radosťou z vylepšenej figúry. Zobraziť galériu (9)
Roseanne Barr pár dní pred okrúhlou 60-tkou srší energiou a radosťou z vylepšenej figúry. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Chytila druhý dych! Roseanne Barr sa celé desaťročia trápila s nadváhou a komplexy si si liečila na operačnom stole pod skalpelom plastického chirurga. Zdá sa však, že pár dní pred okrúhlymi 60. narodeninami našla konečne svoju stratenú rovnováhu. Vyzerá totiž lepšie a spokojnejšie ako zamladi.

Konečne žiari! Ešte v júli sme vás na Topkách informovali, že Roseanne Barr na staré kolená nemá o sebe práve najvyššiu mienku. Na sociálnej sieti Twitter totiž zverejnila svoju bacuľatú tvár s dvojitou bradou, pričom samu seba označila za „starú tlstú Židovku“. S odstupom niekoľkých mesiacov však na takýto drsný humor nemá najmenší dôvod. O niekoľko kíl ľahšia totiž pôsobí ako usmiata šesťdesiatnička.

V dobrej nálade a vyparádenú v overale so zebrím vzorom fotografi zastihli známu komičku na losangelskom letisku. V spoločnosti svojho syna Bucka Thomasa sa ponáhľala smerom k odletovému terminálu. So sivým odtieňom vo vlasoch a jemne nalíčenou tvárou zanechávala nanajvýš prirodzený dojem. A to aj napriek tomu, že v minulosti figurovala medzi hviezdami posadnutými plastikami.

Kam presne mala Roseanne namierené, sa médiám zistiť nepodarilo. Herečka však prostredníctvom mikroblogovacej siete fanúšikom prisľúbila, že si oblečie kostým „pirátskej čarodejnice a kráľovnej Kamuely“ kdekoľvek, kde pristane. Je teda pravdepodobné, že si odišla vyhodiť z kopýtka práve kvôli sviatku Halloweenu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu