Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Drsný svet Harper Beckham: Ako 14-mesačná kráča po móle aj kritizuje!

Harper Beckham sa vo svete módy realizuje ako modelka a kritička od najútlejšieho detstva. Zobraziť galériu (10)
Harper Beckham sa vo svete módy realizuje ako modelka a kritička od najútlejšieho detstva. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Zaúča sa rekordne rýchlo! Hoci najmladšia ratolesť manželov Beckhamovcov nedávno oslávila ešte len prvé narodeniny, po boku matky Victorie (38) už preniká do módneho biznisu. Sotva sa Harper naučila chodiť, už okúsila svetové mólo. V jeho tesnej blízkosti dokonca skúma, aké sú trendy a čo je skutočne in. Nie je však na toto všetko ešte príliš malá?

Nemá na výber! Aj keď by si Harper Beckham mala vychutnávať bezstarostné detstvo s hračkami a na prechádzkach v parku, v skutočnosti sú jej druhým domovom lietadlá a prestížne módne podujatia. Vďačí za to svojej matke Victorii, ktorá na materskú dovolenku kašle a tvrdo zarezáva v práci. Britská celebrita svoju malú dcéru zapojila do veľkého kolotoča prakticky od jej narodenia. A len čo Harper urobila prvé kroky, už ju mama vyslala otestovať mólo.

Jediné dievčatko sa stalo povinnou výbavou bývalej speváčky predovšetkým v nedeľu, kedy so svojou zbrusu novou kolekciou zažiarila na newyorskom Týždni módy. Victoria ešte pred veľkolepou šou otestovala mólo, pričom túto úlohu zverila práve svojej dcére. V utorok prehliadka pokračovala ďalšou časťou, počas ktorej dizajnérka sedela v hľadisku. Z prvého radu však dianie pozorne sledovala aj jej malá ratolesť uvelebená na kolenách.

Zdá sa teda, že Harper chtiac-nechtiac musí zdieľať mamine nadšenie pre módu už od najútlejšieho veku. Zaujímavosťou je, že v tomto smere nie je nijakou výnimkou ani jej otec David. „Má toľko malých šatočiek! Nikdy som si neuvedomoval, aký budem nadšený pri nákupe príčeskov,“ nechal sa futbalista počuť na margo dcérinej výbavy v rozhovore pre magazín Us Weekly. Otázne ale je, ako takýto cirkus vplýva na samotnú Harper.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu