Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nestarnúca veteránka na móle: 81-ročná modelka vypálila rybník mladším!

Carmen Dell’Orefice oslnila na móle aj vo veku 81 rokov. Zobraziť galériu (4)
Carmen Dell’Orefice oslnila na móle aj vo veku 81 rokov. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Ohúrila! Hoci na prestížnom Týždni módy vo Veľkom jablku bývajú hlavnými hviezdami mladé a neopozerané tváre, tento rok strhla na seba všetku pozornosť ospevovaná stálica. Carmen Dell’Orefice sa totiž s gráciou prešla po móle aj v úctyhodnom veku 81 rokov. Bez mihnutia oka tak odstavila o generácie mladšie kolegyne.

Vitálnosťou vyráža dych! Aj keď väčšina hviezd si na staré kolená voľné chvíle užíva oddychovaním, Carmen Dell’Orefice do tejto kategórie nepatrí. Jej tvár už síce zdobia hlboké vrásky a vlasy si celé desaťročia nefarbí, napriek tomu si však vo svete modelingu drží nezastupiteľné miesto. Presvedčila o tom počas uplynulého víkendu, kedy svoje umenie predviedla na móle ako za niekdajších čias.

Čulá veteránka najskôr zažiarila počas módnej prehliadky dizajnérky Norisol Ferrari, kde sa blysla v dlhej karamelovej róbe. O pár hodín neskôr však figurovala ako netradičné lákadlo v šou fínskej značky Marimekko. V rámci nej sa nahodená v pestrofarebných jarných šatách dokonca neváhala prejsť po móle bosá.

Carmen síce vo svetlách reflektorov pôsobí mimoriadne sebavedomo, v skutočnosti však v dôchodcovskom veku má isté pochybnosti. „Neviem, či je to dobré alebo hlúpe. Je to jednoducho niečo, čo si užívam a čo stále som schopná robiť,“ prezradila moderátorke Jenne Bush Hager pre program Today. Z jej slov je teda zrejmé, že v oblasti módy ešte posledné slovo zďaleka nepovedala.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu